x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Film - Apocalypto

Film - Apocalypto

de Sebastian S. Eduard    |    05 Ian 2007   •   00:00
Film  -  Apocalypto

Ultimul film semnat Mel Gibson, in cinematografe

Ultimul film semnat Mel Gibson, in cinematografe

Dupa controversatele productii "Braveheart", dar mai ales "Patimile lui Hristos", Mel Gibson revine in salile de cinema cu "Apocalypto". O pelicula provocatoare si plina de adrenalina, "Apocalypto" readuce la viata, datorita ambitiei si viziunii creative a lui Mel Gibson, o lume a trecutului antic, o lume necunoscuta ecranului de cinema si la care fiecare dintre noi se poate raporta cu usurinta.

SFARSITUL. Cand existenta idilica a unui om este intrerupta brutal de o violenta forta invadatoare, se anunta inceputul unei calatorii periculoase intr-o lume condusa de frica si opresiune, un loc unde singura solutie este sfarsitul. Prin incredibile rasturnari de situatie si condus de dragostea pentru sotia si familia sa, el trebuie sa se angajeze intr-una dintre cele mai disperate lupte pentru supravietuire. "Apocalypto inseamna un nou inceput.

Din nefericire, pentru a avea un nou inceput, ceva trebuie sa se sfarseasca. E povestea unui om care este luat prizonier si urmeaza sa fie sacrificat pentru zei. Impotriva sanselor sale, el trebuie sa se intoarca la familia sa, pentru a o salva", declara Mel Gibson despre film.

Filmarile pentru "Apocalypto" au fost realizate in Catemaco, una dintre ultimele paduri tropicale ramase in Mexic, iar pentru autenticitate, limba vorbita in film este cea maiasa. Inutil sa spunem ca perfectionismul lui Gibson a mers pana la a angaja numai actori cu chipuri autentice de maiasi, chiar daca pana atunci ei nu mai jucasera intr-un film…

VIDEO & DVD
O MATUSA PIERDUTA. Spectacol de teatru al grupului Voua, piesa in trei acte "O matusa pierduta" scrisa de Marilena Dumitrescu si Danut Ungureanu, in regia lui Dan Tudor, trateaza dilemele familiale ale unui politician din zilele noastre legate de fabuloasa lui avere, in preajma alegerilor. El ajunge la concluzia ca pentru a se proteja de atacurile adversarilor sai politici este mai bine sa-si "doneze" averea unei matusi care, la un moment dat, spre stupoarea generala, dispare. O comedie spumoasa, inspirata din situatii reale!
CASA DE LANGA LAC. Doctorita Kate Foster a intalnit in sfarsit iubirea mult visata. Se pare insa ca aceasta relatia care are loc la mare distanta este una neobisnuita. Ea locuieste in centrul orasului Chicago. El locuieste intr-o suburbie izolata de pe malul unui lac. Ea traieste in anul 2006. El in 2004... Keanu Reeves si Sandra Bullock fac din nou echipa dupa Speed - Cursa Infernala, in aceasta emotionanta poveste de dragoste care depaseste limitele timpului. Totul incepe cand Kate hotaraste sa se mute din casa ei cu vedere spre lac si lasa scris un bilet pentru urmatorul locatar, arhitectul Alex Wyler. Curand, cei doi incep sa corespondeze. Din acel moment isi dau seama ca sunt facuti unul pentru celalalt. Insa, in mod ciudat, ei traiesc la distanta de... doi ani. Vor reusi sa se intalneasca? Magica si emotionanta, "Casa de langa lac" este o poveste de dragoste pentru 2004, 2006 si pentru totdeauna.
×