x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Film - Happy Feet

Film - Happy Feet

de Sebastian S. Eduard    |    22 Dec 2006   •   00:00

Aventurile unui pinguin cu totul si cu totul special


Aventurile unui pinguin cu totul si cu totul special

De Craciun va propunem un film de desene animate. Happy Feet povesteste aventurile unui pinguin cu totul si cu totul special.

In marea natie a Pinguinilor imperiali, in inima Antarcticii, esti un nimeni daca nu stii sa canti - o adevarata nefericire pentru Mumble, care este cel mai netalentat cantaret din lume. S-a nascut dansand dupa propria-i melodie... step. Desi mama lui Mumble, Norma Jean considera dragut acest obicei, tatal lui, Memphis, spune ca "pur si simplu nu-i pinguinesc". In plus, ambii stiu ca, fara un Cantec al inimii, Mumble nu va gasi probabil niciodata dragostea adevarata.

DIFERITI. Intamplarea face ca singura lui prietena, Gloria, sa fie cea mai buna cantareata din acel loc. Mumble si Gloria au o relatie din momentul in care ies din oua, insa ea se opune felului lui ciudat de a topai. Mumble este pur si simplu prea diferit, mai ales pentru Noah cel Batran, severul conducator al tinutului Pinguinilor Imperiali, care in cele din urma il exclude din comunitate.

INTALNIREA. Pentru prima data departe de casa, Mumble intalneste un grup de pinguini care ii seamana intrucatva, fiind cu siguranta niste pinguini nu prea imperiali - Adelie Amigos. Condusi de Ramon, Adelie adopta pe loc stilul chic de a dansa al lui Mumble si il invita la o petrecere.

GURU. In tinutul Adelie, Mumble cere sfatul lui Lovelace, care este un guru, un pinguin Rockhopper cu penele standu-i aiurea, care este in stare sa-ti raspunda la orice intrebare legata de viata daca ii dai o pietricica in schimb.

Impreuna cu Lovelace si Amigos, Mumble porneste la drum prin tinuturi vaste si, dupa niste intalniri de dimensiuni epice, ne arata ca sa-ti ramai credincios tie insuti inseamna de fapt totul.

Un film realizat de George Miller, Happy Feet ne prezinta vocile lui Elijah Wood, Robin Williams, Brittany Murphy, Hugh Jackman, Nicole Kidman, Hugo Weaving si Anthony La Paglia

VIDEO & DVD
CE MAI E NOU SCOOBY DOO? Prima oprire are loc in Cyber Gulch, unde gasca Mystery Inc. trebuie sa rezolve ghicitoarea Manimatronilor in episodul "Spre Vest, Tinere Scoob". Prietenii nostri sunt pregatiti pentru o vizita la unchiul lui Freddy, in statul preferat al lui Shaggy, Wisconsin. Daca nu il vor gasi pe monstrul din spatele Legendei Paznicului Sinistru, eroii nostri vor da bir cu fugitii in episodul "Un far de speriat". Lucrurile devin din ce in ce mai palpitante in episodul "Viata periculoasa la tara", cand masina Mystery se opreste la ferma domnului B, unde Scooby Doo da nas in nas cu Fermierul Demonic. In final, Scooby si Shaggy devin mari consilieri pentru a infrunta Teroarea Toica din episodul "Tabara Vinosatesperii", un loc excelent pentru a-i invata pe copii despre Mama Natura... si cum sa construiasca o capcana pentru monstri.

TOM SI JERRY: Pe mustaTa mea! Cea mai tare aventurA cu piraTi a sosit! Tom se imbarca pe corabie pe postul de pisoi de cabina sub comanda celui mai rau pirat al marilor, Capitanul Red. Obosit de la spalatul puntii, Tom se gandeste ca a dat norocul peste el atunci cand observa ca la bordul vasului apare o sticla misterioasa care contine harta unei comori. Visul lui Tom de a gasi o comoara doar pentru el se ruineaza cand constata ca sticla mai contine si un soricel clandestin pe nume Jerry. Micutul Jerry a pazit harta comorii, iar acum este in calea ghearelor unor pisici lacome. Va fi fortat Jerry sa se arunce in apa? Va reusi oare Tom sa ajunga primul pe insula pustie? Cursa a inceput, iar Tom si Jerry trebuie sa colaboreze pentru a scapa de o caracatita uriasa si de maimutele care ii ataca…
×
Subiecte în articol: mumble