x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Film - Mayasi, cowboy si...gladiatori

Film - Mayasi, cowboy si...gladiatori

de Sebastian S. Eduard    |    19 Ian 2007   •   00:00
Film - Mayasi, cowboy si...gladiatori

Ce se intampla atunci cand exponatele de la muzeu isi fac de cap...

Ce se intampla atunci cand exponatele de la muzeu isi fac de cap...

Visator si bun la inima, Larry Daley (Ben Stiller), desi nu prea il ajuta norocul, crede totusi ca e predestinat pentru ceva maret. Dar nici macar el nu si-a imaginat cat de "maret", atunci cand accepta ceea ce pare sa fie munca de jos: paznic de noapte la un muzeu de stiinte naturale.

In timpul rondului lui Larry, lucruri iesite din comun incep sa aiba loc. Mayasi, gladiatori romani si cowboy coboara din diorame ca sa dea viata bataliilor legendare. Incercand sa descopere focul, un om de Neanderthal da foc propriei vitrine, Attila Hunul (Patrick Gallagher) distruge exponatele din jurul lui, iar un T Rex reaminteste tuturor ca e cel mai temut pradator.

In mijlocul haosului, singura persoana catre care se poate indrepta Larry este figura de ceara a presedintelui Theodore Roosevelt (Robin Williams), care il ajuta pe eroul nostru sa stapaneasca nebunia, sa opreasca un complot meschin si sa salveze muzeul.

VIDEO & DVD
INTALNIRE CU JOE BLACK. Brad Pitt si Anthony Hopkins fac o intelegere mai mult decat neobisnuita. Magnatul media William Parrish (Hopkins) duce o existenta fermecatoare pana cand Moartea (Pitt) ii face o propunere extraordinara: va intarzia sa-l ia pe Bill in schimbul unui tur prin lume. Inocent, enigmatic si deseori amuzant, Joe (Pitt) tulbura viata plina de privilegii a lui Bill. Toate acestea pana in momentul in care se indragosteste de superba lui fiica (Claire Forlani) si ameninta sa schimbe regulile jocului. Acum Bill se vede nevoit sa lupte nu pentru viitorul sau, ci pentru cei pe care ii iubeste, intr-o poveste dulce-amaruie despre viata si moarte.

CASINO. Pericol. Putere. Seductie. Fiti bineveniti in Las Vegas, anul 1973. Robert De Niro, Sharon Stone si Joe Pesci joaca intr-un film de Martin Scorsese, in care veti vedea cum ambitia nemasurata, pasiunea oarba si o lacomie de 24 de carate pot cladi un imperiu. In perioada opulentei, Sam "Ace" Rothstein (De Niro) este omul de incredere al mafiei in operatiunile de miliarde din Las Vegas. Pentru a-si "proteja" investitia, sefii mafioti il trimit acolo pe prietenul din copilarie al lui Ace, Nicky Santoro (Pesci). Combinatia dintre muschii lui Nicky si inteligenta lui Ace pare a fi una castigatoare, pana cand intra in scena frumoasa Ginger McKenna (Stone) si spiritele se incing.
×