x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Film - Pasiune si destin

Film - Pasiune si destin

09 Feb 2007   •   00:00
Film  -  Pasiune si destin

Varcolaci americani "Made in Romania"

Varcolaci americani "Made in Romania"

Cu zece ani in urma, in indepartatii munti din Colorado, o tanara fata a privit neajutorata cum un grup de barbati i-a omorat familia din cauza secretului pe care aceasta il purta in sange. Ea a supravietuit ascunzandu-se in padure si transformandu-se in ceva ce urmaritorii nu ar fi putut gasi... un lup. Acum, desi traieste la o jumatate de glob distanta, Vivian Gandillon (Agnes Bruckner) inca alearga.

Filmul, deopotriva o drama romantica, un thriller si un film fantastic, a fost realizat n toamna anului trecut n studiourile de la Buftea

SUB ACOPERIRE. Traind acum in relativa siguranta a Bucurestiului, Vivian isi petrece zilele lucrand intr-o ciocolaterie, iar noptile mergand din club in club si pazindu-se de teribilismele varului ei, Rafe (Bryan Dick), si ale bandei sale de delincventi care se autointituleaza "cei cinci". Dar numai cand alearga prin padurile din jurul orasului se simte libera... desi orice vaneaza sfarseste prin a-i scapa din gheare. Aidan Galvin (Hugh Dancy) este un artist interesat de vechile opere de arta si relicvele din Bucuresti pentru noul sau roman grafic despre varcolaci, fiinte care-si pot schimba forma din om in lup si care odinioara erau considerate divine de catre oameni. Luptandu-se cu propriii demoni, Aidan spera sa cerceteze vietile acestor proscrisi care, crede el, au fost persecutati pana au disparut. Ei au reusit ceea ce lui ii este imposibil - abilitatea de a se transforma. Ceea ce nu stie el este ca varcolacii sunt foarte reali si deloc pe cale de disparitie.

SECRETELE. Si altii pot avea secrete, dar nici unul nu este la fel de iesit din comun ca al ei, pentru ca Vivian este unul dintre ultimele exemplare ale speciei ei, ducand o viata periculoasa in grija si sub controlul lui Gabriel (Olivier Martinez), puternicul si carismaticul lider al uneia dintre ultimele haite de varcolaci de pe glob.

VIDEO & DVD
8 MILE. Filmul exploreaza o saptamana din viata unui grup de tineri care se zbat pentru a-si gasi drumul in viata in decadenta atmosfera urbana din Detroit-ul anilor 1995. Pentru oameni ca Jimmy "Iepure" Smith Jr (Eminem) si prietenii sai, hip-hop-ul reprezinta singurul lucru care ii desparte de haosul total. Iepure stie ca singura lui cale de realizare este muzica, dar ca sa reuseasca trebuie sa-si exprime furia in versuri si sa infrunte cruda realitate a vietii sale. 8 MILE este filmul care a atras cel mai mult atentia criticilor de film in anul 2002. Cu participarea surprinzatoare a lui Eminem, a castigatoarei Premiului Oscar Kim Basinger, a lui Brittany Murphy si a lui Mekhi Phifer, filmul este cea mai controversata productie a anului 2002.

MARELE LEBOWSKI. Tipul, Jeff Lebowski (Jeff Bridges), e somer si lipsit de griji, pana cand devine victima unei confuzii. Doi infractori ii sparg apartamentul, crezand ca il vor gasi pe Big Lebowski, milionarul din Pasadena. In speranta inlocuirii covorului murdarit de cei doi infractori, Tipul isi viziteaza tizul bogat si, impreuna cu prietenul sau, veteran din Vietnam, Walter (John Goodman), e atras intr-o comedie tipica pentru Coen, o poveste cu santaj, frauda, sex si droguri. Doar niste indivizi simpli, precum Tipul si Walter, se pot complica atat de mult, desi ar fi preferat sa joace bowling.

×