x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Film - Razbunare si adrenalina

Film - Razbunare si adrenalina

de Sebastian S. Eduard    |    27 Oct 2006   •   00:00
Film - Razbunare si adrenalina

Batausul Jason Statham se intoarce. Bum-bum, pac-pac, spanky-spanky

Batausul Jason Statham se intoarce. Bum-bum, pac-pac, spanky-spanky

Il stiti. Nu este ala negru, de respira greu. Este ala chel cu pumnul greu. Nu Vin Diesel, nu la el ma refer, ci Jason Statham, britanicul simpatic pe care il stiti cu siguranta din "Curierul". Ala de transporta fotomodele in portbagaj...

PREMIERA. De data asta, ultima premiera pe care o propunem si care intra in acest week-end pe marile ecrane este "Razbunare si adrenalina" ("Crank"). Un asasin, Chev Chelios (Jason Statham) lucreaza pentru sindicatul crimei pe coasta de Vest a Statelor Unite. Prietena sa nu stie ce-i poate omului pielea, asa ca acesta, indragostit pana peste cap, hotaraste sa renunte la oribilul job pentru a incepe o viata linistita. Pentru el, lucrurile iau o intorsatura ciudata cand afla ca i-a fost injectata in corp o otrava care il va ucide atunci cand bataile inimii vor scadea la un anumit nivel. Acum el trebuie sa-i gaseasca pe cei care sunt raspunzatori de acest lucru, sa-si protejeze prietena si sa-si omoare dusmanii inainte ca otrava sa-l omoare pe el...

CARIERA. Nascut in 1972, Jason Statham a avut o cariera destul de ciudata. Inotator Olimpic in echipa Marii Britanii, fotomodel si vanzator pe piata neagra, el a ajuns actor in urma unui casting pentru comedia neagra "Jocuri, poturi si focuri de arma", remarcat fiind in urma unei reclame la produse de imbracaminte. L-ati mai vazut in "Curierul", "Jaf in stil italian", "Unicul".

VIDEO & DVD
CUM SA DAI AFARA DIN CASA UN BURLAC DE 30 DE ANI. O foarte noua si excelenta comedie. Matthew McConaughez este Tripp, un baiat de 35 de ani care locuieste cu parintii. Si cine il poate condamna pentru asta? E liber, are o camera mare, iar mama sa (Kathy Bates) ii spala lucrurile. In incercarea disperata de a-l face sa se mute, parintii angajeaza o superba femeie, Paula (Sarah Jessica Parker), pentru a-i da acestuia un mic impuls. Numai ca nu au crezut ca Tripp va impinge inapoi. Zooey Deschanel, Justin Bartha, Terry Bradshaw si Bradley Cooper din serialul Alias, joaca in aceasta romantica lupta a vointei care dovedeste ca nicaieri nu e ca acasa.

OCHI PENTRU OCHI SI DINTE PENTRU DINTE. Daca va era dor de un western clasic, titlul merita atentia dvs. John Benedict, un veteran al razboiului civil in prezent fermier, se intoarce acasa de la vanatoare si descopera ca sotia si copii sai au fost ucisi de un criminal si banda acestuia. Cand John porneste la drum in cautarea bandei, descopera ca cei sase oameni recrutati de el sunt la fel de periculosi si de necontrolat ca si cei din banda care i-a omorat familia. Il vor ajuta acestia pe Benedict sa se razbune sau il vor trece pe acesta pe lista lor cu victime? Susan Hayward, Ernest Borgnine si Woody Strode joaca in acest western tensionat, regizat de Daniel Mann.

×