x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Film - Un alt fel de Brad Pitt

Film - Un alt fel de Brad Pitt

02 Feb 2007   •   00:00
Film  -  Un alt fel de Brad Pitt

"Babel" este filmul care a castigat anul acesta Globul de Aur

"Babel" este filmul care a castigat anul acesta Globul de Aur

In "Babel", un incident tragic ce implica un cuplu american in Maroc duce la un lant de evenimente prin care trec patru familii in tari diferite din lume. Legati de imprejurari, dar separati de continente, cultura, limba, fiecare personaj descopera ca familia e cea care-ti ofera pana la urma mangaiere. In nisipurile indepartate din desertul marocan se aude un foc de arma ce detoneaza un lant de evenimente care va lega lupta frenetica a unui cuplu de turisti americani pentru supravietuire, doi baieti marocani implicati intr-o crima accidentala, o bona ce trece ilegal in Mexic cu doi copii americani si o rebela adolescenta japoneza surda, al carei tata e cautat de politie in Tokyo. Separati de culturi ce se ciocnesc intre ele, fiecare dintre cele patru grupuri disperate de oameni se indreapta cu iuteala spre un destin comun de izolare si suferinta.

PIERDUTI. Pe parcursul a numai cateva zile o sa se infrunte toti cu senzatia ametitoare de a fi complet pierduti - pierduti in desert, pierduti pentru lume, pierduti pentru ei - in timp ce sunt impinsi pana la cele mai indepartate limite de confuzie si teama, cat si pana la cele mai profunde sentimente de apropiere si dragoste. In acest film emotionant, uluitor, ce a fost filmat pe trei continente si in patru limbi - care acopera atat latura personala, cat si cea politica exploziva - aclamatul regizor Alejandro González Iñárritu ("21 de grame", "Amores Perros") exploreaza cu un realism cutremurator natura barierelor care par sa separe omenirea.

Din distributie fac parte: Brad Pitt, Cate Blanchett, Gael Garcia Bernal, Kôji Yakusho, Adriana Barraza si Rinko Kikuchi

VIDEO & DVD
SECRETELE TACERII. Aceasta poveste erotica si plina de suspans despre sex, minciuni si tradare o prezinta pe Elisha Cuthbert in rolul Ninei Deer, o majoreta draguta a carei viata este intoarsa pe dos de sosirea finei parintilor ei, Dot, o fetita surdo-muta ramasa recent orfana dupa moartea tatalui sau. Desi Nina priveste cu dispret deficienta lui Dot, familia si prietenii ei dezvolta o ciudata atractie fata de aceasta, iar Dot devine in scurt timp o placa de rezonanta pentru cele mai grele probleme ale tuturor. Nina insa se convinge ca Dot are si ea cateva secrete ale ei si se decide sa marturiseasca un secret de familie atat de tulburator incat nu poate fi ignorat.
CONVERSATII FIERBINTI. "Filmul este fascinanta poveste a unui cuplu: doi oameni se reintalnesc la o nunta, ceea ce aprinde o misterioasa atractie reciproca, mai profunda si mai periculoasa din punct de vedere emotional decat sunt ei dispusi sa recunoasca. La o nunta in New York, doi invitati, aparent straini unul de celalalt, se trezesc prinsi in mrejele unei batalii spirituale, cu mare incarcatura sexuala. Noaptea continua in ceata fumului de tigara, iar schimbul de replici spirituale al cuplului fara nume atinge un nivel tot mai profund, devaluind pasiunea povestii lor de dragoste de acum doua decenii. Cei doi pleaca de la petrecere si se retrag intr-o camera de hotel, fascinati de trecutul lor comun si de alegerile care i-au condus pana in prezent.
×