x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun FINALA iUmor. În această seară, va fi desemnat marele câștigător al premiului de 20.000 de euro!

FINALA iUmor. În această seară, va fi desemnat marele câștigător al premiului de 20.000 de euro!

11 Dec 2016   •   13:00
FINALA iUmor. În această seară, va fi desemnat marele câștigător al premiului de 20.000 de euro!
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Duminică, 11 decembrie, de la ora 20.00, Antena 1 difuzează marea finală a emisiunii iUmor. Cei nouă finaliști, Adrian Lungu, Ana Maria Călița, Ionuț Rusu, BonBon Bombay, Marius Covache, Mane Voicu, Maria Popovici, Andrei Voicu, George Țintă, desemnați de telespectatori în urma voturilor exprimate pe aplicația emisiunii, se vor lupta pentru trofeul iUmor și marele premiu de 20.000 de euro.

Fiecare dintre concurenții finaliști va prezenta în fața juriului și a publicului un moment cu care speră să obțină de la fiecare dintre cei trei jurați un LIKE. Doar cei care vor obține trei LIKE-uri vor putea intra la votul final care aparține telespectatorilor.

Ca în primul sezon, „bucătăria” emisiunii este la vedere, astfel încât transparența votării să fie maximă. Emisiunea fost deja înregistrată, dar voturile telespectatorilor vor putea fi exprimate LIVE, în timpul emisiunii.

Echipa de producție a filmat câte un final pentru fiecare concurent care a obținut trei „Da” din partea juraților, însă doar cel care va obține cel mai mare număr de voturi din partea publicului va fi desemnat marele câștigător al marelui trofeu și al premiului de 20.000 de euro.

CLICK PE POZĂ, PENTRU GALERIE FOTO

×
Subiecte în articol: iumor finala finala iumor premiu