x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fiul lui David Beckham despre viitoarea surioară: „Putem s-o numim Justine Bieber?” (Video)

Fiul lui David Beckham despre viitoarea surioară: „Putem s-o numim Justine Bieber?” (Video)

01 Apr 2011   •   14:30
Fiul lui David Beckham despre viitoarea surioară: „Putem s-o numim Justine Bieber?” (Video)


David şi Victoria Beckham au dat, într-adevăr, nume ceva mai ieşite din comun celor trei băieţi ai lor: Brooklyn, Romeo şi Cruz, Însă, până şi ei trag până la urmp o linie atunci când vine vorba de sugestia unuia dintre copii lor care este un fan atât de înfocat la lui Justin Bieber încât a sugerat ca surioara sa să fie numită după cântăreţul său preferat.

David Beckham, invitat în emisiunea lui Jimmy Kimmel, a dezvăluit amuzat câte ceva despre entuziasmul care a cuprins întreaga familie după aflarea veştii că vor mai avea un copil, şi despre cârt de mulţumită este Victoria că, de această dată, vor avea o fetiţă. Fotbalistul a spus că ei şi-au consultat, bineînţeles, copiii, în privinţa numelui pe care îl vor alege pentru copilul care se va naşte în vară. „Când ni s-a spus că va fi un băiat, fiul meu cel mijlociu, Romeo, a zis «Ce ziceţi să îl numim Justin Bieber? Justin Bieber Beckham?» Acum, după ce am aflat că e fată, Romeo a întrebat dacă nu putem s-o numim Justine Bieber Beckham”, a povestit amuzat fotbalistul, explicând că atât Romeo, în vârstă de 8 ani, cât şi Cruz, care are şase ani, sunt mari fani ai lui Bieber.

Când Jimmy Kimmel a glumit, sugerându-i fotbalistului că ar putea să îl ia pe Bieber să le aducă o pizza sau să le tundă peluza, Beckham i-a dezvăluit prezentatorului că fiii lui îl tot întrebau dacă se pot întâlni să se joace cu cântăreţul în vârstă de 17 ani, „Cred că e puţin cam ocupat pentru asta”, povesteşte cântăreaţul că le-a replicat celor mici.  

David a mai povestit şi despre prima reacţie pe care au avut-o atunci când, la prima ecografie, când li s-a spus că vor avea încă un băiat. „Avem trei băieţi minunaţi şi eram încântaţi să mai avem unul, dar când am aflat rezultatul am zis «minunat», însă Victoria avea o atitudine de genul «Oh, minunat, încă un penis în casă». Crede că sunt prea multe în casă deja. Aşa că atunci când am aflat, în sfârşit, că e fetiţă, am zis «ok, asta e cu adevărat minunat»”.

 

 

×
Subiecte în articol: david beckham victoria beckham