x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Formula 1 - Alonso ii cere scuze brazilianului Massa

Formula 1 - Alonso ii cere scuze brazilianului Massa

de Ovidiu Ciutescu    |    23 Iul 2007   •   00:00
Formula 1  -  Alonso ii cere scuze brazilianului Massa
Sursa foto: PATRIK STOLLARZ/

Schimbul de replici acide iscat, intre campionul mondial Fernando Alonso si brazilianul Felipe Massa, la finele cursei de la Nurbungring s-a incheiat cu scuzele lui Alonso. Va tine cont Massa de ele?


Schimbul de replici acide iscat, intre campionul mondial Fernando Alonso si brazilianul Felipe Massa, la finele cursei de la Nurbungring s-a incheiat cu scuzele lui Alonso. Va tine cont Massa de ele?

Pilotul echipei McLaren-Mercedes, Fernando Alonso, si-a cerut scuze, duminica, de la brazilianul Felipe Massa (Ferrari), dupa schimbul de replici avut la finalul Marelui Premiu al Europei, disputat pe circuitul de la Nurburgring si castigat de campionul mondial en-titre. "Ne-am atins de doua ori, dar acesta este sportul automobilistic si amandoi am luptat pentru victorie. M-am scuzat apoi pentru ceea ce i-as fi putut spune, deoarece eram foarte nervos dupa cursa, mai ales ca am fost la un pas sa nu o incheiem. Acum, vreau sa profit de victorie si sa uit restul", a spus Alonso.

CONTRE. Felipe Massa si Fernando Alonso au avut o altercatie, deoarece primul nu a acceptat faptul ca al doilea l-a acuzat ca a provocat intentionat doua mici tamponari, care i-ar fi putut costa scump pe amandoi. Din imaginile televizate, care ii arata pe piloti la cantar, dupa cursa, se poate observa cum cei doi au un schimb dur de "amabilitati", spaniolul incheind prin a ridica pumnul ca si cum ar spune "bine jucat". Apoi, in timp ce Massa revine vorbind si isi pune un deget pe bratul lui Alonso, spaniolul nu mai raspunde. Fata lui Alonso afiseaza un suras satisfacator, inainte de a se intoarce si a-l bate prieteneste pe umar pe Massa.

S-AU OCOLIT. Pe podium, cei doi nu si-au adresat nici macar o privire, iar Alonso a dat impresia ca face gesturile de bucurie cu mai multa tarie decat de obicei. Iar cand a venit momentul sampaniei, Alonso i-a intors imediat spatele lui Massa si s-a distrat copios cu ocupantul locului trei, Mark Webber (Red Bull-Renault. Cei doi s-au reintalnit la conferinta de presa de dupa cursa, Alonso cu o fata surazatoare si senina, Massa "negru" de suparare. "Am fost foarte uimit ca el spune ca am facut totul intentional. Era normal sa fac acest lucru si daca el nu este multumit, nu este problema mea", a spus Massa. "Nu am nimic impotriva lui. Daca i-am spus ceva ce nu i-a placut, mi-am cerut deja scuze in fata intregii lumi. Nu am fost foarte multumit de finalul cursei, deoarece ne-am lovit, dar cinci minute mai tarziu, pe podium, am realizat ca asa este in acest sport. Sunt multumit cum s-a terminat. Am castigat", a replicat Alonso. Massa a afirmat ca nu are nimic impotriva nimanui, dar a precizat: "Mi-am facut pur si simplu cursa respectand regulile sportului, asta este totul...Nu sunt multumit sa mi se spuna ca am facut ceva rau cand eu stiu ca nu este asa. Dar daca si-a cerut scuze, atunci este bine".

×
Subiecte în articol: magazin alonso massa