x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fosta mea supergagica

Fosta mea supergagica

de Sebastian S. Eduard    |    15 Sep 2006   •   00:00
Fosta mea supergagica
FILM
Uma Thurman sparge avioanele - la propriu si la figurat

O comedioara fara mari pretentii, dar cu Uma Thurman in rolul principal. Ultima oara, parca, il ucidea pe unu’, Bill. Acum….

PERICOL. Despartirile nu sunt niciodata usoare, dar uneori se dovedesc a fi de-a dreptul periculoase. Matt Saunders (interpretat de Luke Wilson) e convins ca si-a gasit iubita perfecta in persoana frumoasei Jenny Johnson (interpretata de Uma Thurman). Ceea ce Matt nu stie insa este faptul ca Jenny nu e o femeie obisnuita, ci G-Girl, o fiinta dotata cu puteri supranaturale. Dupa scurta vreme, chinuit de gelozia si de posesivitatea noi sale iubite, Matt decide, cu parere de rau, sa o paraseasca.

DIVORT. Dar cum sa scapi de o femeie care poate sa zboare, sa ridice o masina cu o singura mana si sa gaureasca otelul cel mai tare cu o simpla privire? Deoarece Matt i-a sfasiat inima, Jenny va face orice pentru a-l distruge. "Filmul raspunde la intrebarea pe care si-au pus-o multi barbati: cum ar fi sa faci dragoste cu o femeie cu abilitati supranaturale?", explica regizorul Ivan Reitman. "Raspunsul nostru este: minunat, dar si dureros in acelasi timp!", completeaza razand scenaristul Don Payne. Razbunarea lui Jenny este cumplita - printre altele, face o gaura in tavanul apartamentului, il agata pe Matt de coroana Statuii Libertatii, ii distruge masina - si acesta este doar inceputul.

FILME. Pe Uma Thurman ati mai vazut-o in "Kil Bill 1&2", "Cu iubirea la psihiatru", "Pulp fiction", "Gattaca", "Analiza finala"

Video&DVD

Daca va era dor de titluri romanesti, iata trei oferte de zile mari:

Vlad TEPES. In prima sa domnie (1456-1462), Vlad Tepes isi consolideaza puterea pentru a apara independenta tarii aflate intr-o dubla subordonare: fata de Poarta si fata de regatele Ungariei. Nemultumiti de politica sa, boierii se rascoala. Pedepsindu-i insa pe solii turci care venisera dupa tribute, Vlad starneste mania lui Mahomed, care porneste sa-l pedepseasca pe nesupus.
An: 1979 / Suport: DVD / Gen: istoric / Cu: Stefan Sileanu, Ernest Maftei, Emanoil Petrut, Alexandru Repan / Regie: Doru Nastase

TRANDAFIRUL GALBEN. Continuand aventura din Drumul Oaselor, eroii filmului, in frunte cu Margelatu, aduc in tara armele cumparate de la Viena cu banii rezultati din vinderea odoarelor si valorilor lasate mostenire de Tudor Vladimirescu. Astfel, ei contribuie la pregatirea Revolutiei de la 1848 din Tarile Romane.

PROFETUL, AURUL SI ARDELENII. La sfarsitul secolului al XIX-lea, doi frati ardeleni, mohoratul Traian si mucalitul Romulus, pleaca in America in cautarea celui de-al treilea frate, Ion, emigrat mai demult. Sosind intr-o tara si intr-un oras necunoscut, Cedar City, cei doi, care nu stiu engleza, provoca cele mai neasteptate incurcaturi. Ei se alatura fratelui lor, devenit un fel de "justitiar", care incearca sa-i faca fata profetului Waltrope, seful sectei mormonilor, si sa puna capat afacerilor sale dubioase.
An: 1978 / Suport: DVD / Gen: western-comedie / Cu: Ilarion Ciobanu, Ovidiu Iuliu Moldovan, Victor Rebengiuc / Regia: Dan Pita
×