x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun FOTO. Un bărbat din Austria a încercat să călătorească cu trenul alături de calul său

FOTO. Un bărbat din Austria a încercat să călătorească cu trenul alături de calul său

23 Aug 2018   •   13:55
FOTO. Un bărbat din Austria a încercat să călătorească cu trenul alături de calul său

Un bărbat din Austria, care a încercat să călătorească cu trenul alături de calul său, Frieda, a fost refuzat, iar trenul nu şi-a continuat călătoria până când Frieda nu a fost dată jos, relatează Sbs.

Imaginile cu bărbatul alături de Frieda au fost distribuite pe Twitter. Chiar şi compania ferovială de stat, OeBB, a folosit imaginile, alături de o explicaţie referitoare la refuzul de a primi cai în tren.

“Sperăm ca acesta să rămână un caz izolat”, a spus purtătorul de cuvânt al OeBB, Julianne Pamme. Acesta a adăugat că astfel de animale ar putea fi periculoase în unele cazuri, ca de exemplu atunci când trenul frânează brusc.

De asemenea, OeBB a menţionat că proprietarii de animale mici, precum câinii şi pisicile, ţinute în cuşti speciale sau în lesă, îşi pot lua patrupedele în tren.

Nu este prima dată când un proprietar de cal vrea să îşi urce patrupedul în tren. În 2011, un bărbat a fost surprins de camerele de supraveghere cum îşi conducea poneiul spre tren, în Ţara Galilor, după ce achiziţionase două bilete – unul pentru el şi unul pentru animal.

Precum Freida, poneiul era prea mare pentru a i se permite călătoria cu trenul.

 

×
Subiecte în articol: austria cal in tren