x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Frumoasa ei nebunie

Frumoasa ei nebunie

de Roxana Ioana Ancuta    |    06 Mar 2009   •   00:00

Prezentatoarea Pro TV Andreea Liptak are un vis neîmplinit: acela de a face înconjurul lumii



  • “Eram o gaşcă mare la bloc şi eram peste tot: pe conductele de agent termic – făceam echilibristică sau, la baltă, adunam mormoloci. La pieţari cerşeam iarna, cu ţurţuri la fund, o mână de varză murată sau făceam cazemate…” Astea au fost câteva din micile nebunii ale copilăriei tale. Dar ai crescut. Care a fost de fapt nebunia vieţii tale?

Aceea că am făcut întotdeauna ce am dorit. Pentru asta am negociat, am avut răbdare dacă a trebuit şi, poate cel mai important, nu am renunţat. Asta e frumoasa mea nebunie.

  •  Fetiţele tale încep să-ţi semene, să-ţi amintească de tine în copilărie?

Seamănă, desigur. Mai ales că noi nu plecăm nicăieri fără ele. Asta le oferă o mare deschidere către orice provocare şi le face să fie dezinvolte. Vrem ca fetiţele nostre să cunoască lumea şi să trăiască intens.

De obicei, fetiţele nu sunt atât de năbădăioase precum băieţii, dar testează şi ele limitele. Sofie nu intră deocamdată în discuţie, ea cel mult ţipă după jucării, însă Maia are deja 4 ani împliniţi şi face tot felul de ghiduşii. Se încalţă cu pantofii mei cu toc, dacă nu îi “ascund” la timp, îşi face de lucru prin bucătărie, pe la maşina de spălat etc. Important e însă că sunt fetiţe extrem de înţelegătoare, cu care poţi discuta şi negocia. Noi le-am tratat mereu cu seriozitate şi cu foarte mult calm şi adunăm împreună roadele acestei bune comunicări.

  •  Şi cum reuşeşte soţul tău, Răzvan Spiridon, să se descurce cu trei fete în casă?

Cred că mai bine decât mine. A învăţat multe: să potrivească pantofiorii cu rochiţele, să prindă părul în două codiţe... şi câte şi mai câte. E ceva! E un tătic minunat.  

  •  Mai vreţi copii? Sau vă opriţi la cele două prinţese?

Să spunem că ne-am oprit.

  •  Care e visul tău neîmplinit?

Să fac înconjurul Pământului, acesta fiind şi unul dintre planurile care aşteaptă să fie dus la bun sfârşit.

×
Subiecte în articol: vedete