x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fulga reincarcata

Fulga reincarcata

de Eliza Dumitrescu    |    19 Aug 2005   •   00:00

Dupa ce si-a inceput cariera ca personaj de poveste, Fulga este gata de noi aventuri, intr-un cadru destul de rutinat in campanii, si anume la scoala. Ultimul spot al celor de la NextCap ne-o arata pe obraznicatura muscand cu pofta si nonsalanta dintr-o portocala chiar in timpul orei de aritmetica. Gestul este prompt taxat de micuta ei colega de banca, o fetita cam incruntata si destul de dura in exprimarea indignarii ei, justificata ce-i drept. Pentru ca de la vaca, in contextul "nu fi vaca!" pana la vaca, in contextul "bunatate de lapte… de vaca", e o cale destul de lunga si plina de nuante. Fulga raspunde evident, memorabil si cu un fatalism de om mare: "Prea tarziu". Important e ca Fulga iese cu obrazul curat din aceasta scurta confruntare verbala. Si ramane la fel de simpatica. Si nici macar nu vorbeste urat.

CU FRUCTE. Ideea de produs din lapte natural este puternic exprimata in spot, atat prin prezenta vacutei, cat si in subtextul replicii acesteia. Fulga stie ca e vaca si e vaca pana la capat. Este perfect constienta de aceasta calitate a ei, pe care o mizeaza cu savuros orgoliu. Fructul din care musca anunta noua gama de produse marca Fulga, cinci tipuri de lapte, din care doua cu gust de fructe, promovate sub numele de "Bunatati cu lapte".

Ultimul spot are o conceptie ceva mai simpla, bazandu-se pe capitalul de simpatie acumulat de Fulga cu ocazia campaniei anterioare si are ca punct forte dialogul intre cele doua "colege" de banca.

×
Subiecte în articol: sufletul comertului fulga