x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gabi Firea - Working girl

Gabi Firea - Working girl

de Sebastian S. Eduard    |    24 Noi 2006   •   00:00
Gabi Firea  -  Working girl


Din sumar:(Rauta)cizme - ""Dane, uite ca aia intra in partid la Vadim!"" / Vedete - In pasi de dans spre finala / Magazin - Dadace cu muschi / Film - 007 intr-o noua prezentare / Clasic - Week-end western la TCM / Carte - Enciclopedie muzicala / Muzica - Gwen revine / Documentar - Motoare cu reactie / Muzica - Robbie no1 / PSI - Gesturi europene / Seriale si Telenovele - RBD / Punctul pe G - Iubiri problema / Auto Gadget / Nintendo Wii / Stiinta/ Mistere - Ecolocatia /Sport - Campioanade toamna /


Despre cariera, ceva concediu si ultima masina din viata ei...

Observator, Saptamana financiara, Felicia, Stirea Zilei si cate si mai cate... Gabi Firea este o femeie activa care le face pe toate. Bine-bine, dar ziua are 48 de ore pentru ea?

Cum decurge o zi din viata ta?
Ca orice persoana, am si eu zile proaste, am si zile in care ma simt bine sau am probleme. Dar la televiziune e ca la centrala nuclear-electrica de la Cernavoda. Foc continuu! Cred ca asta ma motiveaza, imi da energie, ma tine in priza! Nu vreau sa dau raspunsuri filosofice, dar ma bazez pe doua-trei principii de viata simple: o zi trebuie traita, nu trecuta si stearsa din calendar, nu ma pierd in maruntisuri, dar am mare grija la detalii, ca vor avea si ele grija de mine si, nu in ultimul rand, incerc sa nu omor nici copilul si nici femeia din mine... intr-o lume a barbatilor. Tot ce fac e placere, pasiune... nu ma chinuiesc, nu mi se par corvoada... dar imi iubesc meseria si, la fel ca si acasa, vreau sa-mi las amprenta personala... Ma bazez si foarte mult pe colaboratorii mei... ii pretuiesc... ii pun in valoare... si fur meserie in fiecare zi de la toata lumea... sunt ca o sugativa... ieri eram un prezentator de stiri... azi am responsabilitatea a peste 100 de oameni...

Cum arata o zi de concediu pentru tine?
Imi ia vreo patru zile sa ma adaptez. Asta-vara am fost in Antalya. Desi totul era superb, eu ma intrebam ce naiba caut acolo, cand am atata treaba la Bucuresti! Pe urma, la insistentele familiei, a trebuit sa ma las in mrejele relaxarii... dar adormeam cu CNN-ul deschis...

Cate ceva despre noua ta masina...
Masina e ca gradina, mai trebuie si ea improspatata... Mi-a luat Rasvan un BMW X3 nou-nout si sunt tare mandra de el! Asa de mandra, ca l-am busit din prima zi, ca sa evit o galeata asezata in drum... dar pagubele au fost minore.

Ce inseamna sa faci talk-show intr-o lume a barbatilor?
Acelasi lucru cu a conduce o aeronava intr-o lume a pilotilor! Pare imposibil, dar nu e! Ei sunt duri, eu enigmatica... Ei se incrunta, eu zambesc... Ei sunt speciali, eu vreau sa fiu normala. Vreau sa traiesc si sa mor normala!! E cea mai mare calitate pe care o poate avea cineva. Urasc prefacatoriile si teatrul. Oricum, eu nu sunt o actrita buna. Mi se citeste pe fata iubirea si ura!!

Care a fost cel mai dificil invitat de pana acum?
Nu exista invitati dificili, decat prin absenta. In platou, eu sunt stapana intrebarilor. Iar invitatul - stapanul raspunsurilor. Asta nu inteleg politicienii care ocolesc dezbaterile nearanjate. Ador invitatii cu simtul masurii si al umorului. Cred ca intr-o alta viata am fost un om in varsta, intelept si bogat sufleteste! De asta am acum o mie de rate!

"O zi trebuie traita, nu trecuta si stearsa din calendar, nu ma pierd in maruntisuri, dar am mare grija la detalii, ca vor avea si ele grija de mine..."
Gabi Firea

×