x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gary Busey si ingerii

Gary Busey si ingerii

de Radu Popa    |    24 Mar 2006   •   00:00
Gary Busey si ingerii

"Baiatul rau al Hollywood-ului" a avut cateva experiente paranormale

MISTERE
"Baiatul rau al Hollywood-ului" a avut cateva experiente paranormale

SUPRANATURAL. Nominalizat la Oscar pentru rolul din filmul "Povestea lui Buddy Holly", actorul s-a confruntat, cativa ani, cu serioase probleme legate de consumul de alcool si de droguri. Din cauza comportamentului violent, sotia il poreclise, apeland la un joc de cuvinte, "Gary Abusey" ("Gary Abuzivul"). Actorul a avut o serie de experiente paranormale, aflandu-se in apropierea mortii de cel putin trei ori: cand a consumat o supradoza de droguri, cand s-a im-bolnavit de cancer si cand a suferit un grav accident de motocicleta, la Albuquerque, New Mexico.

MOTOCICLETA UCIGASA. Cea mai tragica experienta traita de Busey, ce avea sa-i schimbe cursul vietii, a fost un accident de motocicleta suferit in 1988. El se deplasa cu o viteza de 70-80 km/h pe un colos de otel pe doua roti ce cantarea 250 kg. In momentul producerii accidentului, artistul nu purta casca de protectie. Socul impactului a facut ca trupul lui Gary sa zboare peste ghidonul motocicletei, iar el sa sufere multiple traumatisme craniene. Busey sustine ca si-a parasit corpul in timp ce se afla in coma, pe masa de operatie. In urma unei interventii chirurgicale pe creier, actorul si-a abandonat trupul, trezindu-se inconjurat de ingeri. Entitatile divine apareau sub forma unor uriase globuri luminoase ce emanau dragoste si caldura sufleteasca.

CURAJ. In 1997, lui Gary i-a fost extirpata din cavitatea nazala o tumoare de marimea unei prune. Pe punctul de a-si pierde viata din cauza ranilor suferite la cap in urma unui accident de motocicleta in 1988, in iunie 2003, Busey a luat lectii de zbor la aeroportul Santa Monica, unde fiul sau, Jake, fusese initiat in tainele pilotajului.

×