x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gesturile prin care câinii și pisicile își arată afecțiunea

Gesturile prin care câinii și pisicile își arată afecțiunea

22 Feb 2019   •   14:17
Gesturile prin care câinii și pisicile își arată afecțiunea

Iubirea și loialitatea animalelor de companie este una cu adevărat specială, iar acestea merită să primească aceleași lucruri din partea noastră. Dacă vrei să înțelegi gesturilor prin care animalul tău de companie îți arată iubirea, lista făcută de cei de la Elite Daily îți va fi de folos.

Dr. Angela Hughes de la Wisdom Health, o companie care studiază bagajul genetic canin, a prezentat câteva moduri prin care câinii și pisicile își arată iubirea. În ciuda faptului că pisicile sunt caracterizate ca fiind mai distante și independente, acestea nu iubesc mai puțin decât câinii. Potrivit lui Hughes, pisicile doar își arată iubirea în moduri diferite, ca atunci cât îți aduc ultima captură pe care au făcut-o.

„Pisicile își arată iubirea și încrederea prin privitul fix, cu ochii întredeschiși și prin clipitul lent”, spune Hugh. Un mod bun de a le arată că simți la fel este prin a le imita gestul.

Precum oamenii, un alt mod prin care pisicile își arată afecțiunea este prin proximitate fizică. Astfel, pisica se va simți relaxată și va dori să stea cât mai aproape de tine. Oamenii care se plâng că sunt treziți de mieunatul pisicii trebuie să-și schimbe atitudinea, pentru că pisicile fac asta doar lângă cei pe care îi plac. Nu în ultimul rând, pisica ta are tendința de a-ți aduce capturile, cum ar fi ultimul gândac pe care l-a prins, pentru a arăta că îi pasă de tine și că vrea să te ajute să te hrănești.

Când vine vorba de câini, modurile prin care aceștia își arată iubirea sunt mult mai subtile. Pe lângă datul din coasă și dorința de a se afla în vecinătatea stăpânului tot timpul, câinii au tendința să-și lingă stăpânii, ca o dovadă a afecțiunii. În plus, joaca cu stăpânul este un mod de a-și arăta afecțiunea.

 

 

×
Subiecte în articol: caini pisici afectiune gesturi iubire