x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gherla / Coliziune aeriană între un MIG 21 Lancer şi patru obiecte zburătoare neidentificate

Gherla / Coliziune aeriană între un MIG 21 Lancer şi patru obiecte zburătoare neidentificate

de Ovidiu Ciutescu    |    06 Iun 2008   •   00:00
Gherla / Coliziune aeriană între un MIG 21 Lancer şi patru obiecte zburătoare neidentificate

12:42 • Un avion MIG 21 Lancer care efectua un zbor de verificare în ziua de 31 octombrie 2007 a fost lovit, la 6.500 de metri altitudine, de patru obiecte zburătoare neidentificate, în apropiere de Gherla. Conform Realitatea Tv şi Hotnews, camerele video de pe bordul avionului au înregistrat imagini cu obiectele zburatoare necunoscute, care aveau o viteza extrem de mare.

Un avion MIG 21 Lancer care efectua un zbor de verificare în ziua de 31 octombrie 2007 a fost lovit, la 6.500 de metri altitudine, de patru obiecte zburătoare neidentificate, în apropiere de Gherla. Conform Realitatea Tv şi Hotnews, camerele video de pe bordul avionului au înregistrat imagini cu obiectele zburatoare necunoscute, care aveau o viteza extrem de mare.


OZN-uri? Evenimentul a fost destul de bine protejat, astfel că, destul de ciudat, Ministerul Apararii Naţionale a făcut cunoscut incidentul abia acum. Avionul a fost la un pas de prăbuşire, însă în cele din urmă a aterizat pe pistă şi pilotul a scăpat cu viaţă. Acesta a suferit răni minore în urma incidentului. Camerele video de pe bordul avionului au înregistrat imagini cu obiectele zburatoare necunoscute, care aveau o viteza extrem de mare. "În imagini se văd două corpuri care au o stare de agregare solidă, nu sînt translucide şi au fost inregistrate de camera de luat vederi dispusă în interiorul aeronavei", a declarat pentru postul TV, locotenent-colonelul Nicolae Grigorie. Specialistii au exclus toate ipotezele "credibile": "Am analizat posibilitatea lansării de rachete, de trageri cu tunuri ale artileriei terestre, dar aseamenea activităţi nu au fost desfăşurate în timpul zborului. Păsări nu puteau fi, pentru că în Europa nu exista păsări care să zboare la această înălţime. Nu puteau fi nici bucăţi de gheaţă, pentru că cerul era senin, dar nici bucăţi din vreun avion sau meteorit", a mai adăugat ofiţerul. Sticla din cabina pilotului a fost spartă de unul din cele patru obiecte ciudate. Pilotul a fost rănit, iar resturile de geam i-au ricosat în masca de oxigen, foarte aproape de ochi. Cazul, însoţit de imaginile surprinse de camele video de pe bordul avionului, este studiat acum la unele dintre cele mai cunoscute universitaţi din lume.

×
Subiecte în articol: magazin