x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gigi Becali: Procurorul care mă anchetează la DNA este băiat bun!

Gigi Becali: Procurorul care mă anchetează la DNA este băiat bun!

de Ovidiu Ciutescu    |    03 Iun 2008   •   00:00
Gigi Becali: Procurorul care mă anchetează la DNA este băiat bun!

12:40 • Gigi Becali regretă că i-a jignit pe procurori şi ajuns la concluzia că procurorul care îl anchetează pentru dare de mită pare a fi "un băiat bun".

Gigi Becali regretă că i-a jignit pe procurori şi ajuns la concluzia că procurorul care îl anchetează pentru dare de mită pare a fi "un băiat bun".

REGRETE. Becali le-a spus jurnaliştilor că audierea de marţi de la DNA a fost, de fapt, o discuţie amicală: "Am discutat prieteneşte cu procurorul despre fenomenul fotbalistic şi despre ce înseamnă corupţia. Nu am dat nici o declaraţie şi nu am semnat nimic. Chiar am văzut că cei de aici sunt oameni buni şi le-am şi zis că îmi pare rău că i-am jignit". Gigi Becali spune că le-a transmis anchetatorilor să nu-l mai cheme la audieri, deoarece el nu va mai veni. DNA a anunţat, în 9 mai, că a început urmărirea penală împotriva lui Gigi Becali pentru dare de mită şi a lui Anton Doboş pentru complicitate la luare de mită, alte două persoane fiind anchetate pentru complicitate la dare şi luare de mită. Cele două persoane sunt Teia Sponte, persoană din anturajul lui Becali - în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de complicitate la dare de mită - şi Traian Bendorfean, cunoştinţă a lui Doboş, cercetat pentru complicitate la luare de mită, precizează DNA.

×
Subiecte în articol: magazin becali gigi becali