x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Goana căutătorului de "recipiente"

Goana căutătorului de "recipiente"

de Loreta Popa    |    29 Iul 2007   •   00:00
Goana căutătorului de "recipiente"
Sursa foto: Geo Wollbrecht GeoPics.dk/

Cănd cauţi doar un "recipient", in loc de un suflet cald, rişti să-ţi arzi la lumina lămpii aripile de fluture...

Femeile... Despre femei nu pot vorbi toţi bărbaţii. Dar nici unii, nici alţii nu au incetat să viseze la jumătatea perfectă, chiar dacă o caută timp de o viaţă şi nu o găsesc. E drept, unora le place căutarea aceasta mai mult decăt altora, dar cine stă să-i judece.

Ce vor bărbaţii

Cănd cauţi doar un "recipient", in loc de un suflet cald, rişti să-ţi arzi la lumina lămpii aripile de fluture...

Femeile... Despre femei nu pot vorbi toţi bărbaţii. Dar nici unii, nici alţii nu au incetat să viseze la jumătatea perfectă, chiar dacă o caută timp de o viaţă şi nu o găsesc. E drept, unora le place căutarea aceasta mai mult decăt altora, dar cine stă să-i judece. Fiecare cu visul lui, nu-i aşa? Un caz special, un bărbat la 45 de ani, divorţat. Viaţa l-a călit prin metode neconvenţionale, şi de-a lungul ei a tot căutat un "recipient" spre care să canalizeze ceea ce avea de oferit. Atăt căt era... Femeile au multe şi exagerate fantezii cu privire la relaţii şi bărbaţi, aşa că de multe ori a fost dezamăgit, şi de tot atătea ori a avut şi noroc din punctul lui de vedere. "Recipientele" erau blonde, brunete, roşcate, dar toate, aproape toate clipeau blond. Nici una n-a mai reuşit să imblănzească impulsivitatea inerentă a bărbatului mereu preocupat, mereu frămăntat. Afaceri, bani, oameni importanţi, ţinea in măna lui atătea frăie, dar, deşi se simţea permanent atras de femeile cu neputinţă de cucerit, ii era imposibil să lupte pentru vreuna dintre ele.Â

Â

Spunea că este ca un fluture atras de lumina lămpii. Nedăruind nimic din partea umană, total necunoscută lui, numită inimă sau căldură sufletească, nici nu primea ceva. Se spune că noi, oamenii, rămănem in viaţă prin ceea ce dăruim, dar lumina acestui gănd nu a ajuns niciodată la acest cuceritor de curte nouă.

Purta mereu o mască şi il incerca teama de a avea o relaţie matură. Iubirea este de multe ori plină de contradicţii şi dezacorduri. Lui de asta ii era teamă. De unde să ştie un biet fluture amorţit şi copt la lumina nopţilor pierdute cum să ajungă să se bucure de frumuseţea clipelor petrecute alături de o femeie potrivită, chiar dacă imposibil de cucerit sau abordat, dacă nici măcar nu făcea o incercare? Cum să descopere el miezul lor pur şi scuturat de imperfecţiunile vieţii?

×
Subiecte în articol: magazin