x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Haine din păr de căine

Haine din păr de căine

de Jurnalul National    |    29 Aug 2007   •   00:00

O femeie din Germania a lansat o afacere inedită: vănzarea de haine din păr de căine…

Potrivit site-ului Ananova, preluat de Rompres, Bettina Menkhoff (50 de ani), din Stoetze, produce eşarfe, mănuşi şi alte articole vestimentare din păr de căine, pe care le vinde pe Internet, la www.jolly-fellows.de. Site-ul este unul foarte serios, cu o grămadă de secţiuni şi cu imagini cu "recolta" bogată obţinută in urma tunsului sau a periajului.

Intreprinzătoarea germană a declarat că i-a venit această idee după ce a cumpărat o pereche de şosete făcute din părul unui căine din rasa Bobtail.

"Eu am patru Collie bărboşi, de la care am inceput să colectez păr. Ii tund doar cănd lungimea firului de păr este de peste patru centimetri. Hainele din părul lor sunt mai călduroase decăt cele din lănă de oaie", a declarat femeia.

Ce nu inţelegem este de ce se mulţumeşte numai cu părul de căine, cănd şi cel de pisică ar putea contribui cu brio la dezvoltarea afacerii personale.

Probabil n-a avut parte de o pisică adevărată, maidaneză de-a noastră, capabilă sa producă zilnic păr căt trei la un loc, precum Făt-Frumos din basme.

×
Subiecte în articol: magazin păr