x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Harry Potter vrăjeşte fetele

Harry Potter vrăjeşte fetele

de Oana-Maria Baltoc    |    24 Iul 2009   •   00:00
Harry Potter vrăjeşte fetele
Sursa foto: /InterComFilm

Daniel Radcliffe a crescut o dată cu personajul închipuit de J.K. Rowling şi acum avem ocazia să-l urmărim în cea de-a şasea serie a francizei realizate de Warner Bros. Pictures, în regia lui David Yates, care intră astăzi, 24 iulie, şi în cinematografele din România, distribuit de InterComFilm.

"Harry Potter şi Prinţul Semipur" se lansează la noi la doar o zi după ce Daniel Radcliffe a împlinit zburdalnica vârstă de 20 de ani. Ei bine, de această dată tânărul vrăjitor va trebui să-l înfrunte pe Lordul Cap de Mort, care revine în lumea magicienilor cu puteri înzecite. Însă dincolo de lupta cu răul, Harry Potter îşi face timp şi pentru iubit.

După sărutul timid pe care i l-a furat chinezoiaca Cho Chang în "Harry Potter şi Ordinul Phoenix", de data aceasta aflăm că Harry a pus ochii pe Ginny Weasley, sora celui mai bun amic al său, roşcovanul Ron (Rupert Grint). Dragostea nu a fost niciodată simplă, aşa că nici pentru tinerii vrăjitori amorul nu e floare la ureche. Harry o iubeşte pe Ginny, numai că ea se întâlneşte cu Dean Thomas, Ron este în limbă după cocheta şi superficiala Lavender Brown, spre disperarea lui Hermione (Emma Watson), care este îndrăgostită lulea de Ron.

Geloasă, Hermione speră să-i deschidă ochii lui Ron, aşa că mai iese la un suc cu Cormac McLaggen, un tip pe care nu-l prea are la inimă...

SEX LA 16 ANI. Încurcate sunt căile dragostei, atât pe marele ecran, cât şi în viaţa reală. Daniel Radcliffe ar putea să depună mărturie în această privinţă. Într-o vreme, actorul se tot văita că nu-l loveşte şi pe el Cupidon ca să-şi găsească sufletul pereche. A fost convins că săgeata l-a străpuns când a întâlnit-o pe Laura O'Toole, o coleagă de breaslă pe care a cunoscut-o pe când juca în piesa de teatru "Equus" (spectacol în care David a apărut gol puşcă).

Numai că vraja s-a destrămat la începutul anului trecut. Chiar dacă nu pare a avea noroc în viaţa amoroasă, David nu mai este de mult virgin. Starul a povestit că a cunoscut plăcerea trupească pe când avea 16 ani, graţie unei femei mult mai în vârstă decât el. Până va întâlni iubirea vieţii lui, Daniel se distrează pe cinste prin cluburi, cu fetele atrase de celebritate.

Pe de altă parte, Emma Watson s-a mutat împreună cu iubitul ei bancher, Jay Barrymore, într-o casă pe care a dat vreo 3 milioane de lire sterline, şi are toate motivele să fie fericită, ţinând cont de faptul că personajul ei, Hermione, a fost desemnat cel mai popular din seria "Harry Potter", conform unui sondaj realizat printre fani. În plus, 67% dintre respondenţi au declarat că Emma este sexy şi că şi-ar dori să o vadă goală pe coperta unei reviste.

În ceea ce-l priveşte pe Rupert Grint (Ron), momentan nu-l prea interesează problemele de amor pentru că se tratează de gripă porcină, diagnostic pus de doctori la începutul acestei luni.

INFO
Daniel Radcliffe, Emily Watson şi ceilalţi actori din distribuţie filmează în prezent ultimele două filme din seria "Harry Potter" (în regia lui David Yates), transpunerea pe marile ecrane a cărţii "Harry Potter şi Talismanele Morţii", care vor fi lansate în 2010, respectiv 2011.

×
Subiecte în articol: harry potter harry potter vedete