x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Hollywood-ul, indignat din cauza difuzării unui clip în care Heath Ledger recunoaşte că s-a drogat

Hollywood-ul, indignat din cauza difuzării unui clip în care Heath Ledger recunoaşte că s-a drogat

de Jurnalul National    |    02 Feb 2008   •   00:00

Hollywod-ul a protestat împotriva difuzării, pe posturile de televiziune, a unei înregistrări video, veche de doi ani, în care actorul Heath Ledger, decedat pe 22 ianuarie, din motive până în prezent necunoscute, recunoaşte că a consumat droguri, informează Reuters.


Hollywod-ul a protestat împotriva difuzării, pe posturile de televiziune, a unei înregistrări video, veche de doi ani, în care actorul Heath Ledger, decedat pe 22 ianuarie, din motive până în prezent necunoscute, recunoaşte că a consumat droguri, informează Reuters. Emisiunile de televiziune "Entertainment Tonight" şi "The Insider", în care se prezintă interviuri cu staruri hollywoodiene, plănuiau să difuzeze înregistrarea video joi seara. După ce au difuzat fragmente din înregistrare pe coasta estică a Statelor Unite, un purtător de cuvânt pentru cele două emisiuni a declarat că nu vor mai prezenta clipul "din respect pentru familia lui Heath Ledger".

 

Însă decizia a fost, de fapt, luată în urma unei campanii lansate de firma de PR a lui Ledger, ID-PR, cu sediul în Los Angeles, pentru a atrage de partea starului comunitatea creativă a Hollywood-ului. ID-PR a trimis un mesaj companiilor de PR, agenţiilor de tinere talente, firmelor de management şi preşedinţilor de studiouri, în care se punea sub semnul întrebării "decenţa" producătorilor celor două emisiuni. "Acesta nu este jurnalism, ci goană după senzaţional. Este o exploatare josnică  a unui suflet talentat şi blând care nu merită un astfel de tratament", se arăta în respectivul mesaj. Purtătorul de cuvânt al emisiunilor "Entertainment Tonight" şi "The Insider" nu a fost disponibil pentru a comenta asupra mesajului transmis de ID-PR.
Actorul australian Heath Ledger, în vârstă de 28 de ani, nominalizat la premiile Oscar pentru rolul din "Brokeback Mountain", în regia lui Ang Lee, a fost descoperit mort, pe 22 ianuarie, în locuinţa sa din New York. Rezultatele preliminare ale autopsiei efectuate asupra cadavrului lui Heath Ledger au fost considerate insuficiente pentru determinarea cauzelor decesului actorului, fiind necesare teste suplimentare, care vor mai dura câteva zile. Poliţia a respins ipoteza unei crime. În locuinţa actorului au fost descoperite mai multe medicamente care făceau parte din grupul celor care se pot cumpăra doar cu prescripţie medicală, inclusiv somnifere, dar familia respinge ipoteza unei sinucideri.

 

În înregistrarea video, Ledger nu este prezentat luând droguri, ci recunoscând că a fumat marijuana în trecut. Înregistrarea a fost realizată în ianuarie 2006, la hotelul Chateau Marmont, situat pe Sunset Strip, la Hollywood. În ultimele zile, mai multe site-uri de internet şi publicaţii au informat, citând surse anonime, că Ledger a făcut abuz de alcool, cocaină şi alte droguri. Publicaţiile au mai scris că fosta iubită a lui Ledger, Michelle Williams, partenera sa din "Brokeback Mountain", l-a părăsit pe acesta, în 2007, pentru ca fiica lor, Matilda, să nu crească în acest mediu dominat de petreceri şi droguri. În plus, acestea au mai scris că Williams ar fi insistat ca Ledger să se interneze într-o clinică de dezintoxicare, dar că acesta a refuzat.

×
Subiecte în articol: magazin ledger heath ledger