x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Horoscop 2006

Horoscop 2006

29 Dec 2005   •   00:00
CARIERA SI BANI
Cine n-ar fi curios sa stie, macar in linii generale, cum va decurge viata sa in viitorul apropiat?

Horoscopul 2006 iti explica in ce fel va fi marcata zodia ta de cele doua eclipse ce vor avea loc anul viitor si in ce fel vor influenta acestea viata ta personala, profesionala, situatia financiara, precum si relatiile sentimentale. Dupa ce in numarul trecut am prezentat tendintele generale, acum este randul predictiilor referitoare la cariera si finante asa cum apar ele in site-ul eva.ro.

BERBEC
21.03 - 20.04
Daca nu avansezi repede pe scara ierarhica, volumul considerabil de energie de care dispui te indeamna sa pleci mai departe. Acest lucru poate fi frustrant, mai ales ca esti pregatit(a) sa-ti faci bagajele imediat ce te-ai instalat intr-un nou post. Ambitia ta destul de mare te va determina sa faci asta. Totusi la inceputul acestui an vei fi destul de inspirat(a) incat sa arunci o privire asupra actualului tau loc de munca, sau poate asupra celui viitor, si vei descoperi ca merita. Te poti astepta la o perioada de doua luni de satisfactie si progres personale. Eclipsa de luna de la inceputul lui martie va aduce insa subtile schimbari telului tau.
TAUR
21.04 - 21.05
Primele luni ale anului 2006 te vor surprinde cu siguranta in mijlocul unei schimbari. Nu este neaparat o schimbare a locului de munca, desi chiar ti-ai dori o repozitionare. Nu-ti lasa dorinta de stabilitate si securitate sa te opreasca din extindere. Va trebui sa explorezi acest nou drum care ti se deschide, fara a lasa pe cineva sau ceva sa-ti stea in cale. Daca ai simtit vreodata impulsul de a te relansa, acum este momentul potrivit. Simplitatea va avea un rol important in realizarea scopurilor tale. Partea buna adusa de aceasta nesiguranta a schimbarii este ca astfel vei putea observa oportunitatile existente in jurul tau la momentul respectiv.

GEMENI
22.05 - 21.06
Este posibil ca la serviciu sa ai reputatia - meritata sau nu - de persoana bazata mai mult pe vorbe decat pe fapte. Anul trecut te-ai luptat destul de mult cu aceasta problema. Vestea buna este ca anul 2006 iti va aduce un plus de credibilitate si reputatie, asa cum ai sperat. Eforturile tale in spatele cortinei nu au trecut neobservate si, o data ce rolul tau vital primeste din ce in ce mai multa atentie, vei fi rasplatit(a) pe masura. Este o perioada favorabila imbu-natatirii relatiilor cu colegii. Vei avea nevoie atat de prieteni, cat si de admiratori. Fa-ti destul timp in ianuarie si februarie pentru a te gandi serios la afaceri.
RAC
22.06 - 22.07
Daca in 2005 ai stat pentru o perioada inchis(a) intr-o carapace, anul 2006 iti va aduce oportunitatea (sau obligatia) sa iesi din ea si sa explorezi. Primele doua luni ale anului vor fi destul de intense si te vor gasi foarte ocupat(a). Foloseste-ti intuitia pentru a evalua promisiunile si pretentiile celorlalti - cel putin unul dintre ei promite mai mult decat poate oferi. Spre sfarsitul anului, probabil spre mijlocul toamnei, vei resimti un val de nostalgie fata de un loc mai vechi de munca despre care stii ca este de neinlocuit. Concentreaza-te cat mai mult posibil asupra cheltuielilor, bugetului si reducerii costurilor.

LEU
23.07 - 22.08
Doresti sa te implici mult mai serios in cariera anul acesta si identifici o multime de modalitati de a face acest lucru. Vei gasi fie un nou loc de munca mai potrivit cu idealurile tale, fie o modalitate de a obtine mai multe satisfactii la actualul serviciu. Ultimele luni ale anului vor fi strans legate de ideea de angajament - si este vorba de un drum cu doua sensuri. Dai putin, primesti putin. In masura in care le arati sefilor tai ca le esti alaturi pentru un drum lung si un scop comun, iti vor acorda si ei incredere. Pe masura ce anul 2006 avanseaza, este posibil sa ai impresia ca nu te afli la locul potrivit. In cazul in care asa stau lucrurile, va trebui sa-ti cauti ceva nou imediat.
FECIOARA
23.08 - 22.09
Asul acela pe care il ai in maneca se apropie de data "expirarii" la inceputul anului 2006, asa ca mai bine l-ai folosi inainte de a fi prea tarziu. Poti incepe anul cu gandul la noi oportunitati si schimbari benefice - vei putea sa lasi trecutul in urma cum nu ai mai facut-o niciodata pana acum. In acelasi timp, nu va strica sa arunci o privire la vechile referinte sa vezi cum mai stau lucrurile de cand tu ai mers mai departe. Poate vei descoperi o amintire veche de care esti atasat(a) si care te va ajuta intr-un nou capitol al carierei tale. In cea mai mare parte a anului vei avea parte de schimbari, cele mai multe pozitive.

BALANTA
23.09 - 22.10
In primele doua luni ale anului, la locul tau de munca va avea loc o reorganizare. Te vei bucura de aceasta situatie. Ceva surprinzator se va dezvolta intre tine si un superior, in special pe la mijlocul lui martie, si cu aceasta ocazie vei ocupa in firma un rol radical diferit de cel anterior. Elementele de ordin financiar vor necesita o atentie mai mare de-a lungul anului si iti va fi mai greu ca de obicei sa-i convingi pe altii sa se ocupe de propriile responsabilitati. Va trebui sa preiei controlul asupra cheltuielilor la sfarsitul anului daca vrei sa eviti o adevarata ruina in sectorul financiar. In primavara te poti astepta la o oferta de munca sau la o negociere.
SCORPION
23.10 - 21.11
Vei intra in noul an intr-o nota pozitiva si vei fi mai dedicat(a) ca oricand carierei si muncii tale. Vei resimti o explozie de energie care te va surprinde si te va stimula in acelasi timp. Puterea ta de convingere se va amplifica destul de mult si, daca nu te ocupi de vanzari, vei descoperi ca te indrepti usor spre acest domeniu si vei obtine rezultate interesante. Toti cei pe care ii vei intalni la serviciu vor auzi exact ce vor sa auda, iar tu nici nu va mai trebui sa-ti bati capul prea mult. In martie este o perioada favorabila pentru solicitarea investitiilor sau pentru o negociere; de asemenea, este o perioada buna si pentru a te lansa in afaceri.

SAGETATOR
22.11 - 20.11
Cand faci o schimbare, de obicei este una importanta. Anul acesta te poti astepta la astfel de schimbari, pentru ca iti asculta spiritul neobosit si te vei orienta intr-o directie noua - poate fi vorba de o reorganizare la locul de munca sau chiar o schimbare a carierei, dar, orice s-ar intampla, va fi foarte incitant. Partea financiara nu va trebui sa te ingrijoreze anul acesta. Vei gasi o modalitate de a te descurca indiferent de ce schimbare vei face in plan profesional. Experimenteaza tot ce iti doresti si vei sfarsi anul in cel mai bun mod posibil. Primavara si iarna sunt cele mai bune sezoane pentru a face schimbari in sectorul carierei.
CAPRICORN
21.12 - 19.01
2006 este un an grozav pentru tine sa te faci cunoscut(a), chiar daca ai prefera doar sa te ocupi de treburile de zi cu zi pentru a-ti construi afacerea sau cariera. Incearca sa te folosesti de lectia pe care Universul o va da in martie: oricine, la orice nivel poate beneficia de putina publicitate. Orizonturile carierei tale se vor largi foarte rapid. Ai reputatia meritata, de persoana muncitoare, care respecta regulile, asa ca nu te mira daca angajatii firmei la care lucrezi te vor lauda si-ti vor cere sfaturi legate de tot felul de probleme. Le poti acorda ceva din timpul tau, dar ai grija sa te ocupi si de propriile responsabilitati.

VARSATOR
20.01 - 18.02
Ce se intampla cu geniul excentric, cu persoana cu foarte multe idei, dar care nu inspira atat de multa incredere precum ceilalti? Cam asta este impresia celorlalti despre tine si ti-ai uimit colegii cu o foarte mare creativitate si un spirit practic de invidiat, care scot rezultate grozave ca pe banda. Disciplina si spiritul practic nou descoperite te vor urma pe tot parcursul lui 2006 si iti vor face viata mult mai usoara. Vei intelege mult mai usor cum sta treaba cu finantele, pe tot parcursul anului, iar la inceputul primaverii vor aparea si rezultatele materiale. Vechiul stil de viata va "recidiva" si vei lua din cand in cand cate o decizie importanta in mod impulsiv.
PESTI
19.02 - 20.02
Faptul ca esti o persoana de incredere va avea un rol important la locul de munca la inceputul lui 2006. Un client special iti va solicita mai multa atentie si va trebui sa muncesti mai mult pentru a indeplini aceasta sarcina. Dar, cand vei reusi, te poti astepta sa fii rasplatit(a) asa cum se cuvine si sa ai parte de un alt nivel de implicare din partea superiorilor - pana si ei stiu cat de mult ai muncit. La inceputul primaverii, acestia vor afla de succesele tale si te vor lauda, dar in acelasi timp iti vor atribui mai multe responsabilitati, iar asteptarile lor vor creste. Ramai pe pozitie, incearca sa te apropii mai mult de colegii tai si vei obtine tot ce ti-ai propus la locul de munca.
×
Subiecte în articol: anul anului munca