x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Horoscop sentimental 2006

Horoscop sentimental 2006

06 Ian 2006   •   00:00

Cine n-ar fi curios sa stie, macar in linii generale, cum va decurge viata sa in viitorul apropiat? Horoscopul 2006 iti explica in ce fel va fi marcata zodia ta de cele doua eclipse ce vor avea loc anul viitor si in ce fel vor influenta acestea viata ta personala, profesionala, situatia financiara, precum si relatiile sentimentale. Dupa ce in numarul trecut am prezentat tendintele gene-rale, dar si cele referitoare la cariera, acum este randul horoscopului sentimental, asa cum apare in site-ul eva.ro. Nu ratati in numarul din 13 ianuarie horoscopul sanatatii.

BERBEC 21.03 - 20.04
De ceva timp, viata ta amoroasa se inscrie intr-un tipar bine definit. La inceputul anului vei simti ca este o perioada buna pentru a consolida o prietenie sau pentru a reevalua o relatie in care ai inceput sa investesti sentimente. Pe la mijlocul lui martie, capacitatea de a te concentra asupra aspectului emotional al vietii tale se va diminua. Doua eclipse, una in primavara si cealalta la inceput de toamna, sugereaza faptul ca vor avea loc schimbari majore in viata de zi cu zi si vei fi nevoit(a) sa-ti indrepti atentia asupra altor segmente ale vietii tale. Vei putea sa mentii interesul admiratorilor, pentru ca vei acorda foarte multa atentie propriei persoane.

TAUR 21.04 - 21.05
In primele luni ale anului vei dori sa-ti potolesti setea de aventura si de noi experiente. Dar probabil cea mai buna parte a acestui inceput de an este ca vei reusi sa scoti la iveala noi dimensiuni ale prieteniei tale cu o persoana speciala. Pe de alta parte, daca esti singur(a), acest lucru nu va mai dura mult timp. Din martie si pana in septembrie, iti vor rasari in cale foarte multe oportunitati romantice. Poate vei intalni candidatul ideal pentru inima ta intr-una dintre calatoriile anuntate pentru acest an. La sfarsitul anului, fii pregatita pentru o schimbare importanta si binevenita in viata sentimentala.

GEMENI 22.05 - 21.06
Perspectiva asupra vietii tale sentimentale in intervalul ianuarie-martie se aseamana cu vremea din aceasta perioada: mohorata, cu scurte "interventii" ale soarelui. Pe masura ce se apropie primavara, vei trai o adevarata eliberare emotionala. Fie vei gasi o metoda de a face acea relatie sa mearga, fie vei merge mai departe. Este o sincronizare perfecta, pentru ca in aprilie este posibil sa incepi sa privesti cu alti ochi o relatie de prietenie foarte apropiata. Este un moment bun pentru a incerca ceva nou, cum ar fi o excursie romantica la un lac mineral despre care ai auzit ca ar avea puteri vindecatoare.

RAC 22.06 - 22.07
Prima jumatate a anului 2006 va fi fantastica pentru tine in ceea ce priveste increderea in sine. In relatia sentimentala, aceasta situatie ar putea fi exact ce ai cautat pana acum. Daca esti singur(a), este foarte probabil sa fii abordat(a) de o persoana la care nu te-ai gandit niciodata ca la o perspectiva serioasa. Daca ai pe cineva, vor curge rauri de laude si indicii clare ale afectiunii din partea partenerului(ei) tau (tale), ceea ce va consolida relatia voastra. Ceva mai tarziu in cursul anului, va trebui sa te "dezveti" de laudele nesolicitate. Vei colectiona admiratori asa cum colectioneaza alti oameni sticle de vin vechi.

LEU 23.07 - 22.08
Dupa ce sadesti un pom, trebuie sa astepti cativa ani pana ce va da roade. In privinta unui(unei) partener(e), ai avut destul timp pentru a te gandi serios la ceea ce iti place cu adevarat. In 2006, abilitatea de a face diferenta intre un mar bun si unul stricat va fi foarte pronuntata. Daca ai descoperit deja pe cineva alaturi de care ai vrea sa ramai pentru o perioada lunga de timp, acest an va fi unul in care vei descoperi bazele unei relatii serioase. Este posibil ca o persoana alaturi de care ai avut o relatie esuata in trecut sa mai ceara o noua sansa. Incearca - tinand cont de capacitatea ta de discernamant, vei putea spune din start daca merita sau nu acest lucru.

FECIOARA 23.08 - 22.09
2006 este anul in care vei scapa de grijile ce te-au tinut pe loc pana acum si te vei putea concentra asupra unor noi relatii, dar nu numai sentimentale.
La inceputul anului, gandeste-te cu grija la aspectele vietii tale, care sunt usor accesibile prietenilor si familiei tale, si la acelea pe care, din anumite motive, le-ai tinut oarecum ascunse.
La mijlocul lunii ianuarie, un(o) fost(a) partener(a) va incerca, spre surprinderea ta, sa te contacteze. Chiar daca ai deja o relatie, nu refuza totusi posibilitatea de a-ti face din aceasta persoana un bun prieten.

BALANTA 23.09 - 22.10
La inceputul anului, te vei bucura de entuziasmul ce te va cuprinde fata de tot ce inseamna acasa, asa ca "spulbera" cartea de bucate si exerseaza cateva arii de opereta in timpul curateniei generale.
Chiar daca esti alaturi de un(o) nou(noua) partener(a) sau ai o relatie de lunga durata, in intervalul cuprins intre ianuarie si martie te vei simti mai devotata ca oricand si veti trai aventuri grozave impreuna. Totusi, in martie, un mic secret "sucit" poate exploda asupra ta. Vei avea toate informatiile, dar va trebui sa-ti aduni toata priceperea pentru a te hotari ce trebuie sa spui si ce nu.

SCORPION 23.10 - 21.11
Anul trecut a fost unul antrenant si grozav, iar impulsul de moment te va conduce spre intalniri si mai pasionale in 2006. Vei descoperi ca excesul de fericire si dragoste va atrage si mai multe evenimente si circumstante placute. Deci, daca esti implicat(a) intr-o relatie sau acea persoana nu-ti place, pune capat lucrurilor cat mai repede. Daca nu ai o relatie, acum ai ocazia sa traiesti o intensa aventura. Daca esti atat de norocos(oasa), incat sa te reindragostesti de partenerul(a) tau(ta), o noua viata romantica va iesi la iveala pe masura ce amandoi veti fi cuprinsi de flacara.

SAGETATOR 22.11 - 20.12
In primele trei luni ale anului, cateva intalniri oarecum predestinate iti vor aminti ca unii oameni sunt in viata ta pentru un motiv, iar bunastarea relatiilor cu acesti oameni este la fel de importanta pentru tine ca si bunastarea materiala. Una dintre aceste schimbari va fi si mai socanta pentru oamenii care te cunosc destul de bine. Cu spiritul tau liber, nimeni nu si-a inchipuit ca esti genul de om care sa se aseze la casa lui. Dar anul acesta, cand iti vei asculta inima, vei vedea ca aceasta te conduce spre o singura persoana. Daca inca mai cauti sufletul pereche, 2006 pare promitator. Stai cu ochii in patru de la mijlocul lui februarie si pana la mijlocul lui aprilie.

CAPRICORN 21.12 - 19.01
Chiar daca nu esti in centrul atentiei, oamenii te vor privi cu admiratie.
Anul acesta, respectul nu va veni doar din partea cunoscutilor, re-putatia te va urma peste tot. Vei intalni o persoana interesanta la inceputul lui 2006 - vei avea un efect magnetic in lunile ianuarie si februarie.
Daca ai gasit deja persoana pe care o cautai, anul acesta iti va aduce surprize placute referitoare la aceasta, pe care credeai ca o cunosti perfect. Din aprilie si pana in august veti face cateva descoperiri importante impreuna.

VARSATOR 20.01 - 18.02
Anul trecut ai invatat cat de importanta este disciplina si cat este de important sa iei realitatea asa cum este. Acest lucru este valabil si pentru viata sentimentala si te vei trezi brusc la realitate din lumea ta imaginara si bizara. Cineva din trecut va reveni in viata ta in iulie. Daca esti de parere ca te-ai schimbat destul de mult si poti face fata vechilor obstacole altfel, estimeaza-ti nivelul de interes si vezi daca se merita. Primeste aceasta admiratie ca pe un compliment, daca nu esti destul de interesat(a) in "resuscitarea" acestei relatii. Te vei lasa purtat(a) de independenta, iar viata ti se va parea incitanta, chiar daca vei fi singur(a) din punct de vedere romantic.

PESTI 19.02 - 20.03
Cupidon te va rasplati anul acesta pentru faptul ca ai fost cuminte si ai muncit din greu! Si in afara de asta, rezultatele bune de la locul de munca iti vor da un sentiment de multumire si liniste, ceea ce te va face sa pari foarte atragator(oare) in ochii persoanei iubite. Universul iti va scoate in cale destule oportunitati de a te distra anul acesta, care te vor lasa bine dispus(a). Daca ai deja pe cineva, "radarul" tau va detecta cateva schimbari interesante intre voi doi. Nu te teme, chiar daca iti place cum stau lucrurile acum. Pana la sfarsitul anului, daca vei imbratisa aceste schimbari, vei descoperi ca o relatie buna se va transforma intr-una grozava.
×
Subiecte în articol: anul anului persoană viata relatie