x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Hugo Chavez: Preşedintele Columbiei este un mafiot!

Hugo Chavez: Preşedintele Columbiei este un mafiot!

de Corina Andriuta    |    21 Ian 2008   •   00:00
Hugo Chavez: Preşedintele Columbiei este un mafiot!

12:30 • Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, l-a criticat pe preşedintele Columbiei, Alvaro Uribe, şi a declarat că acesta merită să fie doar şeful unei bande de mafioţi, informează lenta.ru.

Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, l-a criticat pe preşedintele Columbiei, Alvaro Uribe, şi a declarat că acesta merită să fie doar şeful unei bande de mafioţi, informează lenta.ru.

 

PĂRERE. Chavez l-a învinuit pe Uribe de faptul că, împreună cu guvernul său, încearcă să saboteze eliberarea a două ostatece, care mai bine de şase ani sunt ţinute în captivitate de către Forţele Armate Revoluţionare din Columbia (FARC). Chavez l-a numit pe Uribe “laş” şi “marionetă a SUA” şi a mai declarat că acest om nu merită să fie preşedinte. Ministrul afacerilor interne al Columbiei, Carlos Holguin, a spus că preşedintele Venezuelei a ales o cale a insultelor, însă Columbia nu răspunde la provocări. Conform datelor autorităţilor din Columbia, FARC are prozonieri aproximativ 50 de persoane, printre care trei americani, funcţionari de stat şi soldaţi ai armatei preşedintelui.

 

×
Subiecte în articol: magazin