x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun În film:Scarlett Johansson şi Penelope Cruz, lesbiene

În film:Scarlett Johansson şi Penelope Cruz, lesbiene

de Jurnalul National    |    11 Feb 2008   •   00:00

Actriţele Scarlett Johansson şi Penelope Cruz împart o scenă lesbiană toridă în cel mai recent film semnat de regizorul Woody Allen "Vicky Cristina Barcelona"

Actriţele Scarlett Johansson şi Penelope Cruz împart o scenă lesbiană toridă în cel mai recent film semnat de regizorul Woody Allen "Vicky Cristina Barcelona", informează The Sun. Frumoasele actriţe vor "lăsa publicul cu răsuflarea tăiată" cu scena toridă de sex pe care o interpretează în lungmetrajul "Vicky Cristina Barcelona", povestea unui pictor care are o aventură cu două turiste. Starul din "Rătăciţi printre cuvinte", de Sofia Coppola, va fi parte a unui trio amoros alături de Penelope şi de iubitul acesteia din viaţa reală, actorul spaniol Javier Bardem. "Este foarte erotic. Oamenii vor fi chiar şocaţi", a spus o sursă de pe platouri.

Nu este prima dată când Cruz, starul din "Vanilla Sky", experimentează sexualitatea pe marele ecran. Actriţa a apărut recent în nişte ipostaze foarte erotice, alături de sora sa Monica, în noul videoclip al fratelui lor, Eduardo. Relaţia lui Penelope Cruz cu Javier Bardem a fost confirmată săptămâna trecută, la Festivalul de la Santa Barbara, de actorul Woody Harrelson. Cruz şi Bardem, ambii nominalizaţi la premiile Oscar, pentru rolurile din "Volver" şi, respectiv "Marea înlăuntru", joacă împreună în "Vicky Cristina Barcelona", după ce, în urmă cu 15 ani, cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în comedia dramatică "Jamon, Jamon", de Bigas Luna. Filmul a lansat carierele lui Cruz şi Bardem, pe atunci în vârstă de 18 şi, respectiv, 23 de ani.

×
Subiecte în articol: magazin cruz