x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ilie Dumitrescu, ameninţat de trei indivizi înarmaţi

Ilie Dumitrescu, ameninţat de trei indivizi înarmaţi

11 Feb 2008   •   00:00

16:26 Fostul fotbalist Ilie Dumitrescu a fost ameninţat, luni după-amiază, de trei bărbaţi înarmaţi care au intrat în magazinul său din centrul Capitalei, poliţişti de la Secţia 10 reuşind să îl prindă pe unul dintre aceştia, ceilalţi doi fiind în continuare căutaţi.




Fostul fotbalist Ilie Dumitrescu a fost ameninţat, luni după-amiază, de trei bărbaţi înarmaţi care au intrat în magazinul său din centrul Capitalei, poliţişti de la Secţia 10 reuşind să îl prindă pe unul dintre aceştia, ceilalţi doi fiind în continuare căutaţi.

"Trei indivizi au intrat în jurul orei 14.00 în magazinul lui Ilie Dumistrescu şi au scos un pistol şi un cuţit. S-au certat cu el. Unul dintre ei a fost prins imediat de un poliţist de la Secţia 10 de Poliţie, autorităţile căutându-i în continuare pe ceilalţi doi suspecţi", a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

Purtătorul de cuvânt a mai spus că Ilie Dumitrescu nu a fost vătămat.
Poliţia nu cunoaşte deocamdat cauzele incidentului, însă bănuiesc că ar fi vorba de un litigiu în care este implicat fostul jucător, a adăugat comisarul Ciocan. El a precizat că poliţişti de la Secţia 10 cercetează cazul în continuare.
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin