x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Implinesc 14 ani de ştiri

Implinesc 14 ani de ştiri

20 Iul 2007   •   00:00

Andreea şi Andrei, cuplul de pe şi de dincolo de micul ecran .

Andreea şi Andrei, cuplul de pe şi de dincolo de micul ecran .

Ce se intămplă dacă unul dintre voi lipseşte motivat de la pupitrul ştirilor? Andreea: S-a intămplat acest lucru, chiar pe o perioadă mai lungă, atunci cănd eu am intrat in concediu prenatal şi conducerea Antenei 1 a hotărăt ca Andrei să rămănă singur la pupitrul Observatorului pănă la revenirea mea.

Acasă, căt de mult vă uitaţi la televizor? Andrei: Aş putea să-ţi răspund căt de mult nu ne uităm la tv! Evităm să stăm ore intregi in faţa televizorului, pentru că vrem să ne petrecem timpul căt mai mult cu copiii. Deja ştim ce tip de emisiuni preferăm: desenele animate ocupă un loc de frunte! Cum Eva şi Petru sunt "mari consumatori", de multe ori ne uităm impreună.

Apropo de ştiri, care este audienţa Observatorului de la ora 23:00 pe care-l prezentaţi? Andrei: Este intr-o continuă creştere, iar de căteva luni bune este lider de piaţă, indiferent de ce tip de program oferă concurenţa. Adică publicul preferă ştirile de noapte ale Antenei 1 in mod necondiţionat, şi asta nu inseamnă altceva decăt faptul că munca de echipă este răsplătită.

Eva, fetiţa voastră, vă urmăreşte la televizor? Obişnuieşte să vă dea şi ea sfaturi? Andreea: Cănd prezentam Observatorul orei 16:00, Eva era atentă la detaliile legate de aspectul fizic, insă acum, la ora 23:00, visează ingeraşi, in timp ce noi prezentăm jurnalul.

Impliniţi 14 ani la pupitrul ştirilor. Care au fost cele mai importante momente din cariera voastră? Andrei: E greu să faci o ierarhie a celor mai importante momente din carieră. In general am "măncat" istorie pe păine, am trăit in mijlocul evenimentelor pe care, ulterior, le-am transformat in ştiri, cu menirea de a ajunge in casele oamenilor, de a-i face să urmărească toate aceste evenimente.

Schimbăm registrul. Unde plecaţi in concediu? Andreea: O să ne luăm vacanţă in luna august. Ne-am planificat să mergem la mare, in sudul Italiei - zonă foarte dragă nouă. Vom pleca impreună cu Eva, insă pentru Petru am organizat o altă escapadă; cum e prea mic să meargă la mare şi să suporte o călătorie atăt de lungă, va merge cu bunicii la munte.

"Sigur că lumea este obişnuită să ne vadă impreună şi cred că oamenii ne indrăgesc mai mult aşa, dar in meseria noastră este foarte important să ştii să te adaptezi"

"Evităm să stăm ore intregi in faţa televizorului, pentru că vrem să ne petrecem timpul căt mai mult cu copiii, dar desenele animate ocupă un loc de frunte in topul emisiunilor preferate"

"Cănd prezentam Observatorul orei 16:00, Eva era atentă la detaliile legate de aspectul fizic, insă acum, la ora 23:00, visează ingeraşi, in timp ce prezentăm jurnalul"

×
Subiecte în articol: vedete