x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun În Hong Kong s-a deschis prima cafenea cu iepuraşi

În Hong Kong s-a deschis prima cafenea cu iepuraşi

28 Aug 2016   •   16:30
 În Hong Kong s-a deschis prima cafenea cu iepuraşi

Persoanelor cărora le place să-şi petreacă timpul în preajma animalelor, dar care tânjesc şi după o cafea savurată alături de prieteni, se pot bucura de ambele plăceri la Rabbitland - prima cafenea cu iepuraşi. Cafeneaua s-a deschis la 16 august şi oferă posibilitatea ca cei care îi trec pragul să mângâie, să hrănească şi să se joace cu micii urechiaţi, arată Daily Mail.

La Rabbitland, situat la etajul al treilea în sectorul comercial aglomerat al Causeway Bay din Hong Kong, trăiesc 12 iepuraşi care ronţăie iarbă, în timp ce clienţii sorb din cafea şi îi mângâie sau îi filmează. Majoritatea animalelor au fost salvate după ce stăpânii lor le-au abandonat.

Iepurii se află pe locul al treilea în topul animalelor cele mai neglijate în Hong Kong, sute de astfel de necuvântătoare fiind abandonate de stăpânii lor în fiecare an, mai arată sursa citată.

Patronii cafenelei speră că astfel vor reuşi să-i facă pe oameni - în special pe copii - să conştientizeze ce presupune creşterea unui iepure.

În Hong Kong există şi cafenele cu pisici, aceasta este însă prima în care sunt adăpostiţi iepuri. Localul a fost deschis pe modelul unei afaceri similare din Japonia.

AGERPRES

×