x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun In Memoriam Audrey Hepburn

In Memoriam Audrey Hepburn

de Adriana V. Paduraru    |    18 Ian 2008   •   00:00

The MGM Channel plăteşte un tribut legen­darei Audrey Hepburn prin difuzarea filmelor sale “Şcoala de fete” şi “Dragoste de după-amiază” la 20 ianuarie

MGM/Audrey Hepburn/Special/ Duminică   21:30

The MGM Channel comemorează 15 ani de la moartea lui Audrey Hepburn, una dintre cele mai mari actriţe ale tuturor timpurilor. În timpul carierei sale minunate, Audrey Hepburn a câştigat un premiu Oscar, un premiu Tony, un premiu Emmy şi un premiu Grammy. The MGM Channel plăteşte un tribut legen­darei Audrey Hepburn prin difuzarea filmelor sale “Şcoala de fete” şi “Dragoste de după-amiază” la 20 ianuarie. În “Şcoala de fete”, Hepburn este Karen Wright care alături de Martha Doble (Shirley MacLaine) conduc o şcoală de fete în Noua Anglie. Într-o zi, una dintre fete lansează un zvon răutăcios cum că Martha şi Karen ar avea o relaţie de tip homosexual. Regizor: William Wyler. În “Dragoste de după-amiază”, Audrey interpretează rolul lui Ariane, fiica unui detectiv particular, care se îndrăgosteşte de unul dintre clienţii tatălui său.

  

Mogambo  - Aventură în junglă

TCM/Film/Duminică 20:05

În inima junglei, starleta Eloise Kelly se rătăceşte şi nimereşte în braţele vână­torului Vic Marswell, conducă­torul unui safari. După o serie de ne­înţelegeri, cei doi încep să vorbească aceeaşi limbă şi nu trece mult timp până ajung unul în braţele ce­luilalt. În ace­laşi timp, antropologul Donald Nordley şi soţia sa se documentau despre viaţa gori­le­lor. Cele două grupuri se întâlnesc şi, inexplicabil, Vic este atras de frumoasa doamnă Linda Nordley. Călă­toria se anunţă a fi plină de peripeţii, mai ales că cele două femei suspină după atrăgătorul Vic.

Aventură l SUA l 1953 l 112 min.

Cu: Clark Gable, Grace Kelly, Ava Gardner,

Donald Sinden

Regia: John Ford

  

Lovitura – Thriller

TVR  CULTURAL/ Film/Sâmbătă  23:00

Thrillerul, care a obţinut o nominalizare la Globul de Aur în 1973 pentru cea mai bună muzică, este ecranizarea cărţii omoni­me a lui Jim Thompson. În schimbul eliberării din în­chisoare, deţinutul Carter McCoy trebuie să ofere jumătate din banii rezultaţi dintr-un jaf bancar poli­ticianului texan Jack Benyon. Lovitura nu decurge conform planului, aşa că McCoy îşi ucide compli­cele care făcea joc dublu şi, împreună cu soţia lui, fuge cu banii.

Thriller l SUA l 1972

Cu: Steve McQueen, Ali MacGraw,  Ben Johnson

Regia: Sam Peckinpah

  

Câinele din Baskerville - Original & Remake

MGM/Film/Joi  21:30

The MGM Channel prezintă cele două producţii “Câinele din Baskerville”: ori­gi­nalul din 1959 şi remake-ul acestuia, o comedie plină de haz din 1980. În pelicula originală, Pe­ter Cushing in­ter­pretează rolul unui mare detectiv, care trebuie să dezlege misterul urletului oribil al unui câine şi mor­ţile sistematice ale generaţiilor din Bas­kerville. În remake, Peter Cook şi Dudley Moore au un limbaj delicios de vulgar şi roluri pline de haz într-o parodie la adresa lui Sherlock Holmes!

Dramă l Marea Britanie l 1959

Cu: Peter Cushing, André Morell, Christopher Lee

Regia: Terence Fisher

Comedie l Marea Britanie l 1980

Cu: Peter Cook, Dudley Moore

Regia: Paul Morrissey

×
Subiecte în articol: clasic