x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Inedit / Marius Urzică, actor pe scena teatrului din Sibiu

Inedit / Marius Urzică, actor pe scena teatrului din Sibiu

de Ovidiu Ciutescu    |    04 Iun 2008   •   00:00
Inedit / Marius Urzică, actor pe scena teatrului din Sibiu

13:01 • Gimnastul Marius Urzică, campion mondial la cal cu mînere, a urcat marţi seara pe scena Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, în calitate de actor. Urzică a primit un rol în piesa „Urban Kiss”.

Gimnastul Marius Urzică, campion mondial la cal cu mînere, a urcat marţi seara pe scena Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, în calitate de actor. Urzică a primit un rol în piesa „Urban Kiss”.

APLAUZE. În faţa unei săli arhipline s-a desfăşurat spectacolul intitulat "Urban Kiss", în regia coregrafului Răzvan Mazilu. Piesa a redat povestea unui personaj masculin care trăieşte în mijlocul Marelui Oraş, la bloc şi care descoperă Iubirea. Reprezentaţia sportivului-actor a stîrnit ropote de aplauze, spectatorii arătăndu-se plăcut suprinşi de prezenţa pe scenă a lui Marius Urzică. "Vreau să îi mulţumesc în primul rand lui Răzvan Mazilu că s-a gîndit la mine cînd a făcut distribuţia pentru spectacol. Nu ştiu daca sînt actor, dar pot să spun că este greu pe scenă, chiar dacă nu se dau note ca la gimnastică. Dar, ca şi la sport, te bucuri mult cînd auzi aplauzele",a conchis marele campion.

×
Subiecte în articol: magazin