x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Info

Info

15 Oct 2008   •   00:00

MANEA DE TENERIFE
Ciocoiul de modă nouă se dă cu barca în ape ce înconjoară insule exotice şi îşi cumpără "ceasuri de firmă" după intense negocieri cu vânzătorii ambulanţi. Ciocoiul nou de azi este Liviu Puştiu, manelistul, care şi-a urcat nevasta şi copila în avion cu destinaţia Tenerife. Nunţile au fost mai puţine pe timpul verii, aşa că şi-a permis o vacanţă departe de ţărişoara lui cea iubitoare de manele. Ni-l şi închipuim cum a povestit "fraţilor" lui ce frumos a fost în concediu: "Mânca-v-aş euroii, m-am dat cu vaporu’ pe după palmeri, ce mişto a fost! Şî mi-am luat şi doo ceasuri dă firmă, la juma’ de preţ!".



MANEA DE TENERIFE
Ciocoiul de modă nouă se dă cu barca în ape ce înconjoară insule exotice şi îşi cumpără "ceasuri de firmă" după intense negocieri cu vânzătorii ambulanţi. Ciocoiul nou de azi este Liviu Puştiu, manelistul, care şi-a urcat nevasta şi copila în avion cu destinaţia Tenerife. Nunţile au fost mai puţine pe timpul verii, aşa că şi-a permis o vacanţă departe de ţărişoara lui cea iubitoare de manele. Ni-l şi închipuim cum a povestit "fraţilor" lui ce frumos a fost în concediu: "Mânca-v-aş euroii, m-am dat cu vaporu’ pe după palmeri, ce mişto a fost! Şî mi-am luat şi doo ceasuri dă firmă, la juma’ de preţ!". (D.C.)

SĂ RĂDEM CU CHEEKY

Marile vedete au şi mari responsabilităţi! Ha, ha, ha, ce glumă bună! Mai ales când "marile vedete" sunt micile gemene Cheeky Girls. Da, nah, dacă tot au ocupat spaţii importante în tabloidele britanice, au devenit maaari vedete şi până şi profesorii de la Universitatea Oxford au fost profund impresionaţi de românce. Drept pentru care le-au invitat să ţină o prelegere despre ce înseamnă viaţa de vedetă. Tare curioşi suntem cum vor argumenta Gabriela şi Monica discursul lor: cu "cheeky bum" sau cu "bum cheeky"?! Abordarea e foarte importantă, fiindcă nu se ştie dacă mai pupă vreodată pragul Oxfordului! (D.C.)

NUMA’, NUMA’, LAUDE

Foştii O-Zoni nu mai contenesc cu laudele... de sine. Radu Sârbu a avut un proiect "îndelung aşteptat de fanii din lumea întreagă" – "MR. & MS.". A urmat Arsenium, care a declarat că "urmează să fie distribuit în toată lumea" şi că piesa "Rumadai" a făcut deja ravagii în Germania. Iată că i-a venit rândul şi lui Dan Bălan să spună că s-a cocoţat în top. Dan Bălan este primul compozitor român care a urcat pe prima poziţie în Billboard, cel mai cotat top muzical american. Piesa "Live your live" interpretată de T.I. şi Rihanna, o versiune RNB după deja celebra "Dragostea din tei", a urcat în Billboard, de pe locul 80 direct pe locul 1, după prima săptămână de la lansare. A avut peste 300.000 de descărcări în SUA şi a fost cea mai difuzată piesă în SUA. (C.I.)

PLUGARU, TE VREM ÎN AER!
Ce ne mai arată Alina Plugaru? Cele mai tari poziţii de făcut sex la serviciu. "Îmi place să fac sex pe imprimantă", spune blonda. Şi-apoi mai exemplifică: pe birou, pe scaun sau pe fotoliul şefului. Şi dacă şefa e femeie, se pune!? Ar mai fi o idee: la toaletă. Dar nu miroase a bine metoda asta. Sau la automatul de cafea. Şi dacă din greşeală apăsăm pe buton şi începe să curgă cafeaua fierbinte?! Să ne facă şi protecţia muncii, zicem. Oricum, Alinuţa e în urmă cu ştirile. Cel mai interesant şi mai nou mod de-a face sex nu e nici pe imprimantă şi nici la veceu, e în spaţiu! S-o trimită cineva în aer pe Plugaru, poate aşa scăpăm de... poziţiile ei! (C.I.)

CALFA LUI FERENŢ
Două blonde multitalentate, dar dezamăgite în amor şi-au găsit fericirea una în compania celeilalte! Măi, să fie! Dacă n-am fi de bună credinţă, am îndrăzni să credem că între Anamaria Ferenţ şi Mariana Calfa e mai mult decât o drăgălaşă prietenie. E chiar o colaborare, din care învaţă una de la cealaltă muzică, respectiv pictură. Cântăreaţa s-a mutat de ceva vreme în castelul "di Fundeni" al pictoriţei Calfa şi au ajuns să petreacă mult timp împreună. Chiar şi vacanţa au făcut-o în două, în Antalya. Concluzia: "Între fete, ne putem distra de minune", spune Calfa lui Ferenţ.

×
Subiecte în articol: moravuri