x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Info

Info

09 Aug 2006   •   00:00
PROASPAT - De ce conteaza ambalajul?
Daca oamenii de branding pun mare pret pe ambalaj si pe design-ul acestuia, acum un atribut important il constituie si utilitatea acestuia. Cu ajutorul celor sapte straturi succesive de carton, polietilena alimentara si o folie de aluminiu, ce nu intra in contact cu produsul si are rol termoizolant, Tetra Pak protejeaza produsul de contactul cu lumina si oxigenul, principalii dusmani ai vitaminelor si mineralelor din sucurile naturale de fructe. Sistemul de ambalare aseptica Tetra Pak este singurul care permite prelungirea vietii sucurilor la aproximativ un an, fara a utiliza conservanti si fara a fi necesara refrigerarea produsului alimentar in timpul depozitarii. Astfel, ambalate trebuie tinute la frigider numai dupa ce au fost deschise.

SHOW - Frenezie de vara
Sambata aceasta, in Kristal Summer Club - Mamaia, Bacardi va incinge atmosfera cu un show de exceptie: B-live! Be there! Bacardi! Acesta este sloganul distractiei, propus de renumita bautura mai sus amintita. Show-ul artistic va completa atmosfera incendiara! La platane, DJ Cosmo va incanta prin muzica sa deosebita, recunoscuta international, in special datorita transmisiilor live pe care aceasta le realizeaza. A provocat o adevarata frenezie in New York si Asia cu ritmurile sale originale! Muzica sa va fi acompaniata la chitara de Gary Lucas, unul dintre cei mai mari chitaristi ai lumii, nominalizat la un Premiu Grammy pentru compozitiile sale. Alaturi de acesta, la percutie, se vor face auziti Ben Michell, percutionist mondial, DJ si remixer, colaborator al marilor artisti Jimi Handrix si Jimmy Smith, si Shovell, membru al trupei M-People. Totul va culmina cu un show incredibil de flacari!

CONCURENTA - Cu patinele pe plaja
O data cu emiterea noului concept "Sete de viata", Coca-Cola a lansat patinoarul de la Mamaia. Concurenta nu s-a lasat asteptata, asa ca cei de la Pepsi isi intampina consumatorii tot cu un patinoar si tot in Mamaia. Daca Pepsi ofera o paleta de distractie cu sporturi din zona extrema: parasailing, seakayak, yachting, Coca-Cola ofera o gama de sporturi mai pasnice: campionate de fotbal pe plaja pentru amatori si concursuri. Aceasta concurenta nu poate decat sa bucure turistii prezenti, care au acum mai multe posibilitati de distractie.

×
Subiecte în articol: sufletul comertului