x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Inger pentru animale

Inger pentru animale

de Roxana Ioana Ancuta    |    12 Dec 2007   •   00:00
Inger pentru animale
Sursa foto: FILIPPO MONTEFORTE/

Modelul olandez Natasja Vermeer este fotografiat nud de Angelo Gigli. Vermeer militează pentru drepturile animalelor, in cadrul unei campanii organizate de "The People for the Ethical Treatment of Animals" (Oameni, pentru drepturile animalelor), din Roma.

Modelul olandez Natasja Vermeer este fotografiat nud de Angelo Gigli. Vermeer militează pentru drepturile animalelor, in cadrul unei campanii organizate de "The People for the Ethical Treatment of Animals" (Oameni, pentru drepturile animalelor), din Roma. Campania se numeşte "Fii un inger pentru animale, şi nu le purta blana". Este cel mai recent slogan impotriva hainelor create din blană.

Orchestră - Condusă de un dirijor desculţ

Noul dirijor invitat al Scalei din Milano, Daniel Barenboim, a deschis sezonul 2007-2008 intr-o ţinută căt se poate de amuzantă: el a apărut la pupitrul dirijoral doar in şosete, fără pantofi. "Talpa unuia dintre pantofi s-a desprins de tot in faţă, aşa că a trebuit să renunţ la amăndoi şi să apar desculţ pe scenă", a explicat el. După reprezentaţie, presa italiană a scris despre faptul că dirijorul nu a purtat incălţăminte, fără a preciza insă şi cauza. Daniel Barenboim, de origine israeliană, dar născut in Argentina, este considerat de mulţi un dirijor genial şi poate cel mai important pianist al prezentului.

Urări de Crăciun pe hărtia igienică

Sute de consumatori polonezi au semnat o petiţie ce solicită scoaterea de pe piaţă a unei hărtii igienice pe care sunt imprimate desene şi urări de Crăciun. Sulul de hărtie de Sărbători, pus in vănzare in Lublin, a fost caracterizat drept "respingător şi grosolan". Pe hărtie apar imagini cu reni şi steluţe şi mesaje de genul "Merry Christmas". Iniţiatorii petiţiei au trimis deja o scrisoare departamentului de management al companiei producătoare, cerănd scoaterea de pe piaţă a acestui tip de hărtie igienică. "Pentru urări se folosesc felicitările de Crăciun, pe cănd hărtia igienică este pentru şters la spate", a declarat unul dintre semnatari.

Steve McClaren  - Cea mai absurdă declaraţie

Fostul selecţioner al naţionalei de fotbal a Angliei, Steve McClaren, a căştigat premiul pentru cea mai absurdă declaraţie a anului. Antrenorul britanic a fost "onorat" cu premiul Foot in Mouth (Picior in gură) pentru un comentariu făcut despre atacantul Wayne Rooney. "Nu are experienţă, dar este experimentat din punctul de vedere al lucrurilor prin care a trecut." Căştigătoarea de anul trecut a premiului Foot in Mouth a fost Naomi Campbell, care a declarat: "Ador Anglia, mai ales pentru măncarea sa. Nimic nu-mi place mai mult decăt o porţie bună de spaghete".

A cerut despăgubiri - Deţinut nemulţumit de găndaci

Un judecător din Israel a cerut departamentului naţional, care se ocupă cu administrarea inchisorilor să-i plătească unui deţinut despăgubiri de 1.000 de dolari, după ce acesta s-a plăns că are prea mulţi găndaci in celulă. Mordechai Yehudai a depus un dosar impotriva departamentului, plăngăndu-se de igiena precară, lipsa aerului curat, geamuri sparte şi colegi de detenţie care fumează in voie, intoxicănd aerul din interiorul inchisorii. După verdict, un purtător de cuvănt al inchisorii in care se află Yehudai a precizat că celula acestuia va fi curăţată şi aerisită.

×
Subiecte în articol: magazin