x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Inna a lansat videoclipul piesei "Endless" (VIDEO)

Inna a lansat videoclipul piesei "Endless" (VIDEO)

25 Noi 2011   •   06:48
Inna a lansat videoclipul piesei "Endless" (VIDEO)

Inna a lansat astazi videoclipul piesei "Endless", al treilea de pe albumul "I Am The Club Rocker". Pentru acest videoclip, Inna a lucrat cu regizorul Alex Herron cu care a filmat "Sun is Up", "Club Rocker" si "Un Momento".

25 noiembrie este Ziua Internationala a luptei impotriva violentei domestice, prilej cu care Inna a ales sa lanseze si campania sociala "Bring The Sun In My Life", prin care isi propune sa le fie aproape tuturor femeilor care se confrunta cu aceasta problema.

"Sunt prea multe femei in jurul nostru care sufera in fiecare zi si pentru care viata nu mai are speranta. Femeile care sunt victimele violentei domestice trebuie sa stie ca nu sunt singure si ca prin campania Bring The Sun In My Life, atat eu, cat si alte persoane implicate le vom ajuta cu solutii pentru problemele lor, le vom raspunde la intrebari si vom gasi impreuna puterea de a inceae o noua zi", scrie Inna pe site-ul oficial.

Innei i s-au alaturat in campanie 13 femei din domenii diferite, precum: Amalia Nastase, actrita Medeea Marinescu, Kristina Dragomir, designerul Mihaela Glavan, actrita Ioana Blaj si altele.

×