x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Inna, surclasată la buzunar de o cvasinecunoscută. Vezi cine e cel mai bine plătit muzician român!

Inna, surclasată la buzunar de o cvasinecunoscută. Vezi cine e cel mai bine plătit muzician român!

15 Aug 2011   •   12:10
Inna, surclasată la buzunar de o cvasinecunoscută. Vezi cine e cel mai bine plătit muzician român!

Cand vine vorba de sumele pe care le primesc muzicienii romani din drepturi de autor, majoritatea s-ar putea gandi ca pe locul intai se poate situa, de exmplu, populara si mult mediatizata Inna. Insa, spre surpriza multora, aceasta a fost depasita in… venituri de un nume cvasinecunoscut, cel al Cristinei Marinescu, chitarista trupei de fete Blaxy Girls, scrie libertatea.ro

Potrivit CREDIDAM (Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti) – care colecteaza de la de la posturile de radio si televiziune autohtone sau de peste hotare si din locurile publice unde de difuzeaza piesele artistilor –, Cristina a castigat nu mai putin de 67.559 de lei in prima jumatate a acestui an, spre deosebire de Inna, pe numele sau Elena Alexandra Apostoleanu, care s-a clasat abia pe locul al zecelea. Inna fost depasita si de patru din cei cinci membri ai trupei Holograf, singurul clasat in urma sa fiind Tino Furtuna, pe locul al 11-lea cu 51.753 de lei.

Urmatoarele doua locuri au fost ocupate de Fuego, pe numele de scena Paul Surugiu, care a ajuns pe cea de-a doua pozitie cu un venit de 60.396 de lei, Tudor Ionescu, membru al trupei Fly Project, care a incasat nu mai putin de 57.775 de lei, fapt care l-a clasat pe locul al treilea in topul celor mai bine platite vedete din showbiz-ul romanesc.

Celelalte patru componente ale trupei Blaxy Girls s-au situat si ele in top, insa abia pe pozitiile 18 – Rucsy (37.547 lei), 19 – Gela (37.547 lei), 20 - Amalia (37.547 lei), si 21 - Ana Maria (37.547 lei). Fetele, care s-au lansat in 2007 sub “supravegherea' lui Costi Ionita, au insa in plan o sporire considerabila a veniturilor in acest an, ele anuntand ca au fost chemate pentru o serie de concerte in Asia, in special in China, unde piesa lor “Mr. and Mrs. President' a fost extrem de apreciata.

×
Subiecte în articol: venituri inna showbiz blaxy girls cantareţi