x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gemete de durere în public, după ce primul australian care şi-a luat un iPhone 6 a deschis ambalajul (VIDEO)

Gemete de durere în public, după ce primul australian care şi-a luat un iPhone 6 a deschis ambalajul (VIDEO)

19 Sep 2014   •   13:40
Gemete de durere în public, după ce primul australian care şi-a luat un iPhone 6 a deschis ambalajul (VIDEO)

Fanii Apple din Australia, unde noul iPhone 6 a fost lansat în această dimineaţă (joi în România, din pricina fusului orar) au trăit momente de groază când primul client dintr-o imensă coadă a deschis ambalajul telefonului abia cumpărat.

Lansarea noului model de telefon a adus mii de oameni în magazinele Apple din oraşul australian Perth, la primele ore ale dimineţii.

Jack Cooksey, un tânăr care a avut norocul de a fi primul la coadă, era aşteptat de televiziuni şi fanii produsului pentru a scoate telefonul din cutie şi a-l arăta lumii.

Apoi tânărul a scăpat telefonul pe jos, iPhone-ul izbind violent asfaltul.

Groaznica întâmplare a trimis fiori printre iubitorii de produse Apple din împrejurimi, gemete de durere auzindu-se din toate părţile.

Uimitor, însă, ecranul iPhone-ului nu a părut să se fi crăpat, deşi carcasa s-a desprins de aparat.

"E totul în regulă, dar a lovit asfaltul cu atâta putere încât îmi vine greu să cred că nu are măcar o zgârietură. L-am scăpat pentru că eram nerăbdător să-l deschid. Din fericire este în regulă", a declarat tânărul jurnaliştilor, după ce a trecut de şocul întâmplării.

Perth este unul dintre primele oraşe în care noul iPhone 6 a fost scos la vânzare. 

iPhone 6, scos din cutie

×
Subiecte în articol: iphone 6 telefon Apple