x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Irina Nicolae lansează prima carte de poveşti interactivă pentru copii, „În ţara lui Dovlecel”

Irina Nicolae lansează prima carte de poveşti interactivă pentru copii, „În ţara lui Dovlecel”

29 Mai 2012   •   08:36
Irina Nicolae lansează prima carte de poveşti interactivă pentru copii, „În ţara lui Dovlecel”

Irina Nicolae, fosta componenta a trupei A.S.I.A., autoarea seriei de carti de povesti si educative pentru copii ce il au ca personaj principal pe Dovlecel, revine in tara in aceasta saptamana pentru o noua lansare.

Vineri, 1 iunie, la ora 13.00, Irina Nicolae se va afla la targul de carte Bookfest, unde va lansa prima carte de povesti - aplicatie interactiva pentru copii, conceputa pentru iPad, 'In Tara lui Dovlecel'.

Micutii se pot juca pe ecranul iPad-ului cu animatiile colorate, pot rasfoi singuri paginile virtuale dar pot si asculta povestea lui Dovlecel in limba romana sau engleza. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, Irina Nicolae a apelat la actori din Romania, care au inregistrat povestea ca pe un teatru radiofonic, dar si la un narator britanic, care a inregistrat verbal povestea intr-o engleza impecabila.

Povestea lui Dovlecel s-a nascut in urma cu patru ani. In 2008, dupa ce si-a facut debutul in librarii cu un album cu fotografii realizate in multe tari straine, 'O parte din lume vazuta prin ochii mei', Irina Nicolae si-a redirectionat creativitatea spre lumea frumoasa a copilariei.

Artista a lansat, pentru inceput, cartea de povesti 'In Tara lui Dovlecel', pentru ca apoi sa urmeze o serie de carti educative pentru copii, dar si puzzle-uri: “Coloreaza cu Dovlecel', 'Dovlecel te invata sa numeri', “Dovlecel te invata alfabetul', “Dovlecel te invata calendarul naturii', “Sa invatam formele si culorile cu Dovlecel'.

×