x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Iubirile Madonnei

Iubirile Madonnei

de Adriana V. Paduraru    |    21 Noi 2008   •   00:00

Anul 2008 este, fără doar şi poate, anul Madonna. A împlinit 50 de ani. A lansat un album nou – "Hard Candy". Divorţează de regizorul britanic Guy Ritchie după opt ani de mariaj.



Aceasta a fost, de altfel, cea mai lungă relaţie a reginei pop, restul fiind simple aventuri sau "focuri" ce s-au stins în foarte scurtă vreme. Gurile rele spun că principalul motiv al despărţirii de Ritchie este jucătorul de baseball Alex Rodriguez, pentru care Madonna ar fi făcut o pasiune acum doi ani.

La sfârşitul anilor ’70, Madonna a fost iubita lui Dan Gilroy, cu care, de altfel, a fondat trupa Breakfast Club. De-a lungul timpului, prin patul vedetei au mai trecut Stephen Bray, pictorul Jean-Michel Basquiat, Mark Kamins şi Jellybean Benitez.

Însă prima relaţie de notorietate a fost cea cu actorul Sean Penn. Cei doi s-au căsătorit în 1985. Iubirea lor a fost mai mult decât zbuciumată şi s-a încheiat cu un divorţ în septembrie 1989. În timpul filmărilor pentru "Dick Tracy", Madonna s-a îndrăgostit de Warren Beatty. Cu toate că se spunea că bat clopotele de nuntă, cei doi s-au despărţit în vara anului 1990. La sfârşitul lui ’90, în viaţa reginei pop îşi face apariţia Tony Ward. De profesie model şi actor în filme porno, Ward a apărut în "Cherish" şi "Justify My Love". Relaţia lor s-a sfârşit în 1991.

ICE, ICE BABY. Următorii iubiţi au fost rapperul Vanilla Ice (pe care l-a amintit şi în cartea Sex) şi baschetbaslistul Dennis Rodman. Dacă relaţia cu Vanilla a durat mai mult de jumătate de an, cu Rodman n-a rezistat decât câteva luni. Baschetbalistul a povestit în autobiografie cum s-a "străduit" s-o lase însărcinată pe divă. "Eram în Las Vegas, la jocurile de noroc, când m-a sunat Madonna. «Sunt la ovulaţie, sunt la ovulaţie! Mişcă-ţi fundul aici. Mi-am aruncat jetoanele şi după cinci ore eram la New York. Mi-am făcut treaba, apoi m-am întors la masa de joc", scrie Rodman. Şi cu Tupac Shakur a încercat Madonna să rămână însărcinată. Fără succes, însă.

MAMĂ.
Ce n-au reuşit Tupac şi Rodman a reuşit Carlos Leon, un ilustru necunoscut pe care Madonna l-a întâlnit în septembrie 1994. La 14 septembrie 1996 s-a născut Lourdes Maria Ciccone Leon. După despărţirea de Carlos, în 1997, au urmat Andy Bird, o poveste de dragoste ce a durat 18 luni, şi iluzionistul David Blane (1998). În 1999, Madonna l-a cunoscut pe Guy Ritchie. Cei doi au împreună un băiat, Rocco John (născut la 11 august 2000). În 2006, Madonna şi Guy au înfiat un băieţel din Malawi.


A "marcat"

Anthony Kiedis (Red Hot Chilli Peppers – foto jos)  n-a fost suficient de "fierbinte şi picant" pentru Madonna. Cei doi s-au "iubit" pentru o scurtă perioadă în 1993. Carlos Leon, în schimb, a reuşit să-i facă un copil reginei pop.


Pasiune

În timpul filmărilor pentru "Dick Tracy", Madonna s-a îndrăgostit de Warren Beatty. În ciuda zvonurilor potrivit cărora cei doi se vor logodi, Madonna şi Warren s-au despărţit în vara anului 1990


Iluzionist.

Nici iluzionistul David Blaine n-a găsit "formula magică" pentru a cuceri inima reginei pop. Gurile rele spun că principalul vinovat al rupturii dintre Madonna şi soţul său, Guy Ritchie, este jucătorul de baseball Alex Rodriguez

×
Subiecte în articol: madonna cover story