x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Iuliana Tudor

Iuliana Tudor

de Gabriela Boeriu    |    07 Mar 2008   •   00:00

“Dumnezeu mi-a dăruit iubirea…”

 

  • Ai prezentat opt ani emisiunea “O vedetă populară”, iar acum prezinţi tot cu succes emisiunea “O dată în viaţă”. Ce te vezi făcând peste 20 de ani?

Televiziune, fără îndoială!

 

  • Ce calităţi trebuie să aibă un om de televiziune? Care crezi că ar fi cea indispensabilă?

Acelea care să-i permită înainte de toate să înţeleagă, apoi să înveţe şi în final să creeze: inteligenţă, cunoaştere, spirit de echipă, pasiune, talent, de multe ori nebunie… şi câte altele… un dicţionar întreg. Indispensabil pentru meseria pe care o fac eu şi anume pentru un  om de transmisiuni directe este talentul. De aceea, oamenii buni pe direct sunt unici şi extrem de puţini.

 

  • De ce ai renunţat să cânţi folclor?

Am renunţat să cânt folclor din clipa în care am hotărât că voi face televiziune pentru simplul motiv că nu mi se par compatibile posturile de artist şi jurnalist pe acelaşi gen. Ori faci una, ori alta. Dacă voi mai cânta vreodată, în mod sigur voi alege alt gen sau o manieră originală de prelucrare a unor teme din folclor.

 

  • Care este cel mai mare motiv de mândrie  în viaţa personală, dar şi în viaţa profesională?

Mă simt norocoasă pentru că am o familie minunată, un soţ ideal (care acceptă şi înţelege ritmul şi stilul de viaţă ale unui om de televiziune), că Dumnezeu mi-a dăruit iubirea în atâtea nuanţe şi m-a ajutat s-o înţeleg, păstrând-o neînţeleasă şi răscolitoare, că am păstrat copilul din mine şi-l las să zburde în voie… Profesional, mă bucură că am simţit ce înseamnă dragostea a milioane de oameni!

 

  • Promiteai într-un interviu că în 2007 o să faci un bebe. Te-ai răzgândit?

Trăim epoca lui Răzgândeanu, nu?... Ha, ha… Iată cum, O Dată-n Viaţă am făcut şi eu o promisiune publică şi n-am reuşit s-o împlinesc. Noua emisiune m-a determinat să amân intenţia de a deveni mămică şi de data asta nu mai promit nimic. Va veni când va trebui să vină.

 

  • Defecte pe care nu le  treci cu vederea la un om.

Minciuna, fiţele, teama de comunicare, răutatea…

 

  • Ai vreun idol în televiziune?

Am avut modele. Tudor Vornicu (prin mărturiile celor care au lucrat şi s-au format sub îndrumarea sa), Cristian Ţopescu. 

 

  • Dar mentor…

Mentorul meu este omul care mă cunoaşte mai bine decât mă ştiu eu de multe ori, cea de la care am învăţat tot ce ştiu în materie de televiziune  şi despre care pot spune că mi-a marcat destinul din clipa în care ne-am întâlnit. Facem echipă de opt ani.  Elise Stan, realizator şi producător de emisiuni în TVR.

 

  • În martie începe un nou sezon al emisiunii “O dată în viaţă”. Ceva surprize?

 

...O să păstrăm  aceeaşi reţetă, dar îmbunătăţită cu probe noi şi momente artistice unicat! Fiţi cu ochii pe noi din 7 martie, ora 20:15, şi veţi vedea un show de senzaţie!!!

×
Subiecte în articol: vedete