x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Jamelia revine

Jamelia revine

de Raluca Grintescu    |    12 Ian 2007   •   00:00
Jamelia revine

Noul hit "Beware The Dog" este deja pe locul doi in top. Cantareata britanica Jamelia a promis ca anul acesta se va dedica in totalitate carierei muzicale.

Muzica

Noul hit "Beware The Dog" este deja pe locul doi in top. Cantareata britanica Jamelia a promis ca anul acesta se va dedica in totalitate carierei muzicale. Asta pentru ca in ultima vreme a avut multe probleme pe cap. Sa nu uitam ca Jamelia a fost pentru a doua oara mamica. La doar 25 de ani. Mai mult, vanzarile la albumul "Walk With Me" (septembrie, 2006) nu au fost la nivelul asteptarilor, iar barfele cum ca logodnicul ei Darren Byfield ar fi calcat stramb au facut-o sa traga o linie si sa se gandeasca cu optimism la anul 2007.

PROMISIUNI. "Trebuie sa gandesti pozitiv orice ar fi. Anul acesta voi lucra din greu la un album ce va placea cu siguranta fanilor mei si nu numai. Fara munca nu exista rasplata", marturiseste cantareata. Primul single de pe album, "Something About You" (r&b/rock), a ajuns pe locul 9 in top, iar cel de-al doilea single, "Beware The Dog" - un cover Marilyn Manson/ Johnny Cash realizat dupa piesa "Personal Jesus" (Depeche Mode), a fost lansat recent, insa a fost criticat pentru similaritatea cu piesa "S.O.S." a Rihannei. Totusi, hitul e deja pe locul doi si totul pare ca merge struna pentru Jamelia. Asteptam sa vedem daca artista se va tine de cuvant!

×