x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Joana Benedek, îngerul singur

Joana Benedek, îngerul singur

de Roxana Ioana Ancuta    |    08 Feb 2008   •   00:00

De două luni, renumita actriţă de telenovele sud-ame­ricane, Joana Benedek, se află în România.

Actriţa mexicană de origine română, în aşteptarea sufletului pereche

 

De două luni, renumita actriţă de telenovele sud-ame­ricane, Joana Benedek, se află în România. O vacanţă “fri­guroasă” (“În Mexico City niciodată nu este aşa, iar eu detest frigul”), dar “alimentată de seva familială” şi însorită datorită revederii sale cu prietenii şi rudele, pe care nu le-a văzut de mai bine de patru ani, o vacanţă fructificată, totodată, şi într-o cură de teatru, deoarece, aproape zilnic, Joana ţine să se numere printre spectatorii teatrelor bucureştene.

Teatrul, de altfel, este o pasiune a actriţei… “Sunt câteva discuţii legate de o piesă de teatru din care Edith Gonzales voia să se retragă, eu urmând să îi iau locul, după ce m-au chemat producătorii. Deocamdată, nu este nimic sigur şi aştept să văd cum se finalizează proiectul”, spune Joana.

 

RECUNOŞTINŢĂ. O viaţă aproape împlinită înseamnă pentru ea recunoaşterea, aprecierea publicului pentru care filmează (a jucat în 12 telenovele de succes, 5 difuzate în Venezuela şi 7 în Mexic), colaborarea cu Televista, “acest imperiu care mă face să mă simt protejată şi ale cărui producţii se vând în 180 de ţări ale lumii” şi tot ceea ce înseamnă viaţa publică. 

Pentru oamenii care “au adoptat-o” în ţara cactuşilor şi a diversităţilor, ţara “în care oamenii, prin căldura lor sufletească, mă fac fericită”, simte recunoştinţă. “Nu este deloc uşor să fii străin într-o altă ţară, chiar dacă ai parte de o anumită notorietate, iar cel mai greu îmi este pentru că sunt departe de familie”.

 

SUFLET PERECHE. În viaţă, întotdeauna, echilibrul sufletesc îl dă prezenţa iubirii, fără de care totul pare lipsit de culoare şi, câteodată, chiar fără rost. Joana, de cinci ani este singură, “aşteptând sufletul pereche, perechea potrivită fiind o parte care chiar îmi lipseşte. Bărbatul ideal nu există, iar eu tocmai asta încerc să înţeleg, chiar dacă e mai greu de acceptat. Dar nu ai ce face… decât să aştepţi cu răbdare. În acest sens, vreau să mă surprindă viaţa şi sunt curioasă de pe ce meleaguri va apărea. Într-o relaţie, importante sunt afinitatea chimică, admiraţia şi respectul”, spune actriţa, ţinând să precizeze că în viaţă multe funcţionează după legea atracţiei. “Indiferent unde eşti, trebuie să atragi ceea ce vrei. Pe mine n-ai să mă auzi plângându-mă, încerc să le iau ca pe nişte experienţe emoţionale şi să gândesc pozitiv. Sunt o luptătoare”.

 

×
Subiecte în articol: cover story