x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Jocurile Olimpice Subacvatice, în China

Jocurile Olimpice Subacvatice, în China

de Jurnalul National    |    02 Feb 2008   •   00:00

Un acvariu din China găzduieşte un eveniment inedit denumit Jocurile Olimpice Subacvatice, organizat pentru marcarea Anului Nou Chinezesc. În cadrul evenimentului, ce se desfăşoară la Underwater World, în oraşul Qingdao, figurează sporturi precum scrima, tirul, ciclismul sau gimnastica.




Un acvariu din China găzduieşte un eveniment inedit denumit Jocurile Olimpice Subacvatice, organizat pentru marcarea Anului Nou Chinezesc. În cadrul evenimentului, ce se desfăşoară la Underwater World, în oraşul Qingdao, figurează sporturi precum scrima, tirul, ciclismul sau gimnastica. Toţi competitorii - notează site-ul Ananova - sunt scafandrii profesionişti, iar probele au fost adaptate la condiţiile deosebite în care au loc. La scrimă, de pildă, participanţii se vor lupta în timp ce vor trebui să stea balansaţi pe un cablu de metal, primul care va cădea urmând să fie declarat învins.
La tir, competitorii vor folosi harpoane speciale, pentru a trage în baloane. ocurile Olimpice Subacvatice vor dura aproximativ două săptămâni şi se vor încheia în jurul datei de 12 februarie.

×
Subiecte în articol: magazin