x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Joe Biden îl alege la conducerea serviciului său de presă pe un jurnalist care i-a criticat gafele

Joe Biden îl alege la conducerea serviciului său de presă pe un jurnalist care i-a criticat gafele

16 Dec 2008   •   00:00

Vicepreşedintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, îl va numi la conducerea serviciului său de presă pe un jurnalist al revistei Time, care l-a criticat pentru modul său de exprimare de-a lungul carierei, a anunţat marţi echipa sa, citată de AFP.



Jay Carney, directorul biroului din Washington al săptămânalului, va prelua conducerea serviciului de presă al vicepreşedintelui în timp ce Elizabeth Alexander, care se ocupă în prezent de departamentul de comunicare pentru Biden ca senator de Delaware, va deveni ataşat de presă şi purtător de cuvânt al vicepreşedintelui.

"Admir de multă vreme fineţea analizei lui Jay Carney, atât în problemele naţionale, cât şi în cele de politică externă", a explicat vicepreşedintele ales într-un comunicat. "Sunt sigur că sfaturile lui şi talentul său vor fi inestimabile în anii următori", a conutinuat el.

Carney, fost corespondent al revistei Time la Moscova, l-a criticat adeseori dur pe viitorul său şef. "Este inteligent ... dar vorbeşte prea repede, şi adeseori spune lucruri necorespunzătoare în momente nepotrivite", a declarat el în iulie, pentru postul de televiziune MSNBC, apreciind că alegerea lui Biden ca vicepreşedinte a fost una pertinentă, având în vedere competenţele sale în materie de politică externă.
Mediafax

×
Subiecte în articol: lumea