x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Jose Peseiro a venit să preia Rapidul

Jose Peseiro a venit să preia Rapidul

de Ovidiu Ciutescu    |    03 Iun 2008   •   00:00
Jose Peseiro a venit să preia Rapidul

11: 16 • Tehnicianul portughez Jose Peseiro, a sosit, marţi, la Bucureşti, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, şi a declarat că a venit să discute cu oficialii Rapidului preluarea băncii tehnice a giuleştenilor.

Tehnicianul portughez Jose Peseiro, a sosit, marţi, la Bucureşti, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, şi a declarat că a venit să discute cu oficialii Rapidului preluarea băncii tehnice a giuleştenilor.

AU ANTRENOR. Pe aeroport, Peseiro a salutat presa română şi, întrebat dacă a semnat cu Rapid, tehnicianul a răspuns: "Am venit să discut cu Rapid. Aşteptaţi veştile" . Finanţatorul Rapidului, Fathi Taher, declarase luni că a ajuns la o înţelegere cu Peseiro pentru preluarea băncii tehnice a Rapidului: "Am ajuns la un acord cu Jose Peseiro, iar marţi va fi prezentat în cadrul unei conferinţe de presă după ce va ajunge în România. A semnat un contract pe trei sezoane şi va avea salariu cam cît ar fi fost şi în cazul lui Ladislau Boloni, undeva peste 2 milioane de euro. Nu sunt supărat pentru că nu s-a mai realizat acordul cu Boloni şi cred că este la fel de bine că a venit Peseiro, poate chiar mai bine. Obiectivele o să le mai discutăm după ce o să cunoască şi el echipa şi o să se acomodeze".

 

×
Subiecte în articol: magazin peseiro