x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Julia a luat 26 de puncte la sala

Julia a luat 26 de puncte la sala

de Adrian Vaduva    |    27 Ian 2006   •   00:00
Julia a luat 26 de puncte la sala
MONDEN
Componenta trupei Sexxy, Julia Chelaru, este mandra din cale-afara de performanta reusita la examenul auto: a trecut sala cu maximun de puncte posibile, 26. I-a mai ramas doar un hop de trecut inainte de a deveni sofer cu acte in regula: traseul de care multe reprezentante ale sexului slab se tem. Nu insa si Julia, care nu-si face deloc probleme. Cantareata spune este foarte bine pregatita si tocmai de aceea nu are deloc emotii.

O data ce va intra in posesia carnetului, Julia isi va achizitiona si masina visurilor: o broscuta VW de culoare galbena. "Imi place foarte mult acest automobil si imediat ce voi avea permisul in buzunar imi voi face cadou masina la care visez de foarte multa vreme", ne-a dezvaluit artista. In ceea ce priveste cariera artistica, Julia ne-a declarat ca spera ca in curand Sexxy sa plece intr-un turneu in SUA. "Cred ca o sa stam o luna acolo. Nu sunt puse la punct toate detaliile, insa speram sa se rezolve in cel mai scurt timp. Oricum trebuie si noi sa ne verificam agenda pentru a vedea daca nu avem alte si alte concerte de sustinut in tara", ne-a povestit cantareata.

Un nou album solo Cream

Frumoasa Cream se pregateste pentru lansarea celui de-al doilea album solo din cariera. Insa artista refuza sa ofere prea multe informatii pentru ca vrea sa ofere admiratorilor sai cateva surprize placute. "Nu vreau sa dau multe detalii deoarece doresc sa-mi iau fanii prin surprindere, insa sunt convinsa ca nu vor fi dezamagiti. Dimpotriva! Cel mai probabil voi lansa acest material discografic pe la jumatatea lunii februarie si, din punctul meu de vedere, este cel mai tare album scos de mine pana in prezent. Pe CD se vor regasi atat piese lente, cat si melodii mai ritmate", ne-a declarat cantareata. (Adrian Vaduva)

×