x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Jurămintele Andrei

Jurămintele Andrei

de Roxana Ioana Ancuta    |    28 Noi 2008   •   00:00

Nu se gândeşte la ea ca la o nevastă, chiar dacă, oficial, are acest statut



Andrei i s-au întâmplat multe evenimente fericite, anul acesta: căsătoria cu Măruţă, emisiunea de la Pro TV... "O-la-laaa", spune ea şi la propriu şi la figurat, o exclamaţie "care îmbină perfect uimirea cu bucuria şi cu starea de bine".

O-LA-LA! De când prezintă această emisiune, pentru că se împarte între spectacole şi televiziune, artista a fost nevoită să mai reducă din numărul concertelor pe care le are în ţară: "Mereu am avut mai multe concerte decât am putut face faţă, aşa că am mai şi renunţat, din păcate. Emisiunea de la Pro TV nu este un job permanent. A fost un context în care s-a considerat că eu aş fi persoana potrivită pentru o astfel de emisiune. Asta nu înseamnă că nu-mi place ceea ce fac. Noutatea este în munca de echipă şi, aici, mă refer la toţi acei oameni care lucrează alături de mine, dar nu se văd pe ecran. Cu o orchestră ieşi pe scenă, oamenii din televiziune te ajută să creezi o punte perfectă între spectacol şi public". Legat de această emisiune, pe care Andra o prezintă în fiecare sâmbătă, de la 20:30, la Pro TV, în ediţia specială din 29 noiembrie îi va avea ca invitaţi pe Ionuţ Iftimoaie, Mihai Petre, Cabral, Anda Adam, Anca Turcaşiu şi Elisabeta Lipă, care se vor duela cu toţii în versuri.

IUBITA SOŢULUI "MEU".
În rest, Andra îşi trăieşte, fericită, povestea de dragoste alături de Cătălin Măruţă: "Nu mă gândesc niciodată la mine ca la o nevastă. Am jurat să fiu mereu iubita soţului meu, chiar dacă am oficializat relaţia", spune Andra, pe care, în relaţia cu Măruţă, cel mai mult a impresionat-o "încrederea lui de a-şi continua viaţa alături de mine". Şi pentru că a devenit un automatism întrebarea legată de planurile berzei, imediat după ce vedetele îşi pun pirostriile, iată ce a răspuns solista: "Nu trăim după grafic. Ne dorim copii şi, atunci când vor veni, vom fi cei mai fericiţi părinţi". Noi să fim sănătoşi...

×
Subiecte în articol: vedete