x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Jurnalul TV - Adriana Titieni - Superwoman

Jurnalul TV - Adriana Titieni - Superwoman

de Claudia Daboveanu    |    26 Ian 2007   •   00:00
Jurnalul TV - Adriana Titieni  -  Superwoman

JURNALUL TV: Telecomanda I (Rauta)CIZME - Nevar ending stori I Star News I Jurnalul TV - Adriana Titieni - Superwoman I Letitia Enache I Razboiul cluburilor I Sexy si dupa 50 I Fete rele, fete buuune... I Video & DVD I Marile personalitati I Semnale Editoriale I Al treilea album Norah Jones I Freddie I Discuri pentru player I Dragostea nu mai vine calare I ANUSKA - De sacrificiu I NASA,controlata de extraterestri? I Urzica olimpica I Documentar - Somnambuli periculosi I Iubire in lumina reflectoarelor I Clasic - Contesa desculta I

Prezentatoare tv, actrita de teatru si film, doctorand, sotie… MAMA! Ne-o amintim de acum cativa ani, cand era-n verva si prezenta matinalul la un post tv: "Trimineata, cu chelu’ si creata". Chelu’ era colegul ei de breasla, actorul Cosmin Selesi, iar creata era ea: Adriana Titieni. Nu s-au schimbat atat de multe de-atunci: ea e… tot creata, tot actrita, tot maritata cu actorul Adrian Titieni, tot doi copii are, arata la fel de bine si e mereu in verva. Si totusi, s-au schimbat destule…

SECRETUL. In afara de week-end, prezinta in fiecare seara, la TVR Cultural, alaturi de Andrei Barbulescu, Jurnalul Cultural. Dimineata are emisiune la un post de radio, a filmat cu Francis Ford Coppola, joaca in serialul "La urgenta", isi da doctoratul, iar in "timpul liber" este mamica Ariadnei si a lui Marc, de 8, respectiv 7 ani. O femeie implinita, care arata superb la 30 de ani si care le face pe toate cu drag. Cum o reusi?

"Sunt femei care au schimbat destine, au gasit leacuri miraculoase, au influentat istoria si toate astea au incaput in inima si mintea lor. Eu, pur si simplu, imi vad de treaba si nu e nimic special in asta! Prioritatea o reprezinta copiii si familia mea: Ari, Marc si Adrian. Acum reinvat ecuatia cu o necunoscuta si imi e imposibil s-o explic (lui Marc, care e in clasa I)... Imi place tot ceea ce fac. Fie ca intru in direct la Itsy Bitsy FM dimineata, fie ca joc in «La urgenta», fie ca joc teatru, fie ca gatesc. Iar ziua mea se incheie de asemenea frumos: prezentand Jurnalul Cultural, stiri care nu au nici o legatura cu senzationalul, crimele, uratul din lume... Cred ca, de fapt, secretul este sa reusesti sa faci ceea ce-ti place."

DORINTA. Si tot ar mai ramane timp pentru ceva: ar mai vrea sa joace teatru, prima ei dragoste. Sansa ei de debut s-a numit "Ofelia", rol pe care i l-a oferit Liviu Ciulei, in "Hamlet"-ul montat la "Bulandra". De atunci, a jucat in teatru destul de putin. In schimb, a avut norocul de a-si implini unul dintre cele mai mari visuri: a filmat cu Coppola "Tinerete fara tinerete", un film pe care abia asteapta sa-l vada.
"Incerc sa nu-mi sufoc copiii, sa nu-i neglijez, sa le fiu prietena si mama in acelasi timp. Nu reusesc intotdeauna. Nu-i las sa fie egoisti si chiar nu sunt. Sunt convinsa ca am doi copii minunati!"
  • Adriana Titieni, despre Ariadna si Marc
  • ×