x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Justin Bieber este oficial într-o relaţie

Justin Bieber este oficial într-o relaţie

07 Feb 2011   •   12:20
Justin Bieber este oficial într-o relaţie

Secretul sezonului a fost scos la iveală, iar asta, probabil, spre dezamăgirea multor adolescente. Justin Bieber şi Selena Gomez au fost văzuţi pentru prima dată oficial ţinându-se de mână, în timpul unei plimbări pe chei în Santa Monica. Deşi cei doi probabil sperau să nu fie observaţi, ei n-au scăpat de ochiul agil al aparatului de fotografiat. Când a realizat că vor apărea în fotografii îmreună, Selena Gomez şi-a acoperit faţa, însă Bieber, cu mai multă hotărâre, a luat-o din nou de mână, cei doi continuându-şi drumul chicotind.

Cu toate că prezenţele feminine care apar des în compania lui par să fie permanent ţinta atacurilor verbale şi a ameninţărior fanelor sale, Bieber s-a hotârât să nu mai ascundă relaţia pe care o are cu Gomez, chiar dacă aceasta a fost ameninţată cu moartea dacă doar se gândeşte să se apropie de el. Şi ea nu este singura. Vedeta de reality-show-uri, Kim Kardashian a fost ameninţată într-o manieră asemănătoare atunci când ea şi Bieber au glumit cu reporterii despre o posibilă idilă.

Bieber şi Gomez au mai fost văzuţi împreună şi în trecut, o serie de fotografii destul de neclare arâtându-i pe cei doi sărutându-se în timpul unei croaziere în Caraibe. Atunci, Gomez a fost de-a dereptul "luată pe sus" de fanele lui Bieber, care îi promiteau pe reţelele de socializare: "Dacă de apropii de Justin, te omor!". Sperăm doar că respectivele nu vor merge până la capăt cu ameninţările. (foto: dailymail.co.uk)

×
Subiecte în articol: muzica idilă Justin Bieber