x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kate este bantuita

Kate este bantuita

de Radu Popa    |    14 Apr 2006   •   00:00
Kate este bantuita
MISTERE
Actrita britanica detine o proprietate "vizitata" de fantome

Kate Winslet, protagonista peliculei de mare succes "Titanic", in care a detinut rolul principal, alaturi de Leonardo DiCaprio, a cumparat recent o resedinta in Tintagel, comitatul britanic Cornwall. Localnicii sustin despre casa respectiva ca este bantuita. Ei pretind ca au vazut, deseori, o fantoma "furisandu-se" spre castelul din apropiere. Tintagel ocupa un rol important in celebra Legenda a Regelui Arthur, multi fiind convinsi ca aici se afla castelul ce adapostea Curtea de la Camelot. Potrivit legendei, acesta era cel mai mare castel al Regelui Arthur, de unde ii conducea pe bretoni, inainte de invazia saxonilor. Aici, Regele si-a stabilit Curtea si i-a antrenat pe cei mai curajosi si indrazneti razboinici din Europa acelor vremuri: Cavalerii Mesei Rotunde. Camelot a fost locul de plecare a expeditiei pentru Sfantul Graal, iar, din secolul al XII-lea, simbolizeaza centrul Regatului lui Arthur.

Spectrul regelui Arthur


Se spune ca o fantoma a fost observata, deseori, "tarandu-se" de la casa lui Winslet pana la castelul din apropiere. O femeie de prin partea locului a marturisit ca locuitorii din zona sunt obisnuiti cu producerea unor fenomene neobisnuite, dar este convinsa ca actrita nu da importanta unor "zvonuri". Multi istorici cred ca la castelul din Tintagel a fost sediul Curtii Camelot si dovedeste existenta Regelui Arthur. Proprietarul unui magazin din zona a declarat ca este un loc fantastic, puternic ancorat in legendele si povestile despre Regele Arthur, Merlin si Cavalerii Mesei Rotunde, dar este sigur ca actrita si familia sa vor indragi atmosfera din partea locului.

HOROSCOP
In acesta saptamana, Varsatorii isi schimba imaginea, Racii devin seriosi in viata de cuplu, iar Gemenii sunt sociabili. Leii trebuie sa aiba grija la cheltuieli.

BERBEC 21.03 - 20.04
Iti doresti sa petreci o sambata in liniste, dar se pare ca astrele iti pregatesc o surpriza. Se ivesc noi oportunitati in viata sentimentala. Nu ezita.

TAUR 21.04 - 21.05
In acest weekend ar fi bine sa te distrezi alaturi de prietenii tai. In aceasta saptamana ar fi bine sa nu iei in seama zvonurile rautacioase.

GEMENI 22.05 - 21.06
Esti foarte sociabil si ai ocazia sa legi noi prietenii. Ai grija la deciziile pe care le iei, ca s-ar putea sa aiba urmari neprevazute.

RAC 22.06 - 22.07
Vor avea loc niste schimbari in viata ta. Activitatea profesionala este plina de succese, iar relatia de cuplu devine serioasa.

LEU 23.07 - 22.08
Ar fi bine sa fii mai diplomat. In weekend ai tendinta sa cheltuitesti cam mult, de aceea n-ar fi rau sa ai mai multa grija.

FECIOARA 23.08 - 22.09
Te gandesti doar la dragoste in ultima perioada. In aceasta saptamana ar fi bine sa dedici mai mult timp partenerului de cuplu.

BALANTA 23.09 - 22.10
Esti cam nehotarata, dar, cu putin ajutor din partea unui prieten, vei lua decizia corecta. In aceasta saptamana vei avea parte de laude.

SCORPION 23.10 - 21.11
Viata sentimentala este pe primul loc in acest moment si se pare ca relatia va deveni oficiala in scurt timp. Reincarca-ti bateriile.

SAGETATOR 22.11 - 20.12
Sunteti inconjurat de persoane importante de la care aveti ce sa invatati. Sunteti norocos in tot ce intreprindeti.

CAPRICORN 21.12 - 19.01
Incepeti saptamana cu o iesire incarcata in activitati, cu prietenii. Si o incheiati cu o cina romantica alaturi de persoana iubita.

VARSATOR 20.01 - 18.02
Vreti sa va schimbati imaginea si acum este un moment potrivit. Daca vreti sa fiti in forma, petreceti cateva ore in acest weekend in aer liber.

PESTI 19.02 - 20.03
Va simtiti lipsit de noroc, dar poate niste clopotei sau o panza de vise va va ajuta sa va recapatati increderea de sine.
×